De prijs van verschillende gietvloeren: Over het algemeen is het vaak mogelijk om al een gietvloer prijs te hebben vanaf 45,- euro per vierkante meter. Echter is dit een indicatieprijs. De werkelijke prijs wordt bepaald door de grootte van de vloer, het materiaal dat wordt gebruikt en de hoeveelheid lagen die worden gelegd. Over het algemeen is het zo dat hoe groter de gietvloer is des te lager de prijs zal zijn voor iedere vierkante meter. Overleg altijd goed over de prijs voordat er wordt gestart.

Prijs van verschillende gietvloeren

Prijs van verschillende gietvloere

Woonbeton in huis of op kantoor

Woonbeton heeft een industriële uitstraling en past bij verschillende stijlen van het interieur. Naast dat deze vloer veel comfort heeft te bieden geeft het een warme en open uitstraling aan de woning. Voornamelijk in een woning met kinderen is het zeer praktisch om woonbeton te hebben. Bij een tapijt kun je snel last hebben van vloeistoffen die in het tapijt terecht komen. Bij woonbeton heb je hier geen last van.

Het plaatsen van de vloer overlaten aan een vakman

Om ervoor te zorgen dat de vloer op de juiste manier wordt geplaatst is het belangrijk om het klusje over te laten aan een vakman. Deze weet precies hoe de ondergrond bewerkt dient te worden, hoeveel lagen er nodig zijn en kan moeilijke plekken nog steeds op de juiste manier plaatsen.