Pier2 nieuwbouw met Gietvloer.net als leverancier in gietvloeren

pier 2 Amsterdam - leverancier in gietvloeren

De eengezinswoningen krijgen vier of vijf verdiepingen en liggen aan het water. Het is dan ook ideaal om te weten dat er een optie bestaat om een eigen aanlegsteiger bij de nieuwbouwwoning te realiseren. Er is sprake van een ware metamorfose als het gaat om de Houthaven in Amsterdam met het nieuwbouwproject Pier2. De eilandenwijk is een schitterend gebied om te wonen en ligt op nog geen tien minuten afstand van het gezellige centrum van Amsterdam. Samen met de Spaarndammerbuurt is er sprake van een woonservicewijk, zodat alle belangrijke voorzieningen aanwezig zijn. Bijvoorbeeld winkels, scholen en speelplekken voor kinderen. Gietvloer.net is leverancier in gietvloeren in deze nieuwbouwwijk.

Pier 2 nieuwbouw gietvloer

Gietvloer.net: leverancier in gietvloeren

Het nieuwbouwproject Pier2 is een fantastisch project en de nieuwe bewoners willen natuurlijk in het huis optimaal genieten. Daarom is het belangrijk aandacht te besteden aan de basis. Als de basis goed is, kan het interieur daar verder op worden afgestemd. Om die reden is Gietvloer.net dan ook actief als leverancier in gietvloeren voor dit exclusieve nieuwbouwproject Pier2 in Amsterdam. Als specialist in gietvloeren treedt Gietvloer.net regelmatig op als leverancier in unieke en naadloze vloeren voor nieuwbouwwoningen. Het aanbod met naadloze vloeren is gevarieerd, zodat er altijd met persoonlijke wensen rekening gehouden kan worden. Zo is woonbeton extra robuust met een natuurlijke look en hebben designbetonvloeren en betonlook vloeren weer een heel ander karakter. Ieder interieur verdient ook een geheel eigen karakter dat aansluit bij de persoonlijkheid van de bewoners.

Het is niet voor niets dat Gietvloer.net leverancier is van gietvloeren voor allerlei nieuwbouwprojecten. De gietvloeren bieden namelijk vele voordelen. Bijvoorbeeld ten aanzien van de samenstelling van de vloer, maar ook met betrekking tot het comfort, warmte en de uitstraling. De look en feel komen samen in de gietvloeren die Gietvloer.net te bieden heeft. Voor wat betreft nieuwbouwprojecten als Pier2 in de Amsterdamse Houthaven geldt dat er een aantrekkelijke burenkorting geboden wordt. Bijvoorbeeld als er meerdere personen zijn die hun nieuwe woning van een gietvloer willen laten voorzien door Gietvloer.net.