Parkblok Houthaven woningen met unieke gietvloer

Parkblok Houthaven is typisch een voorbeeld van een nieuwbouwproject waarin het echt op zijn Amsterdams wonen is. De comfortabele nieuwbouwhuizen bieden een fantastisch uitzicht op het Dijkpark en liggen naast zelfbouwkavels. Het Parkblok is voorzien van in totaal 132 koopwoningen. Deze woningen variëren qua vorm en indeling. Er zijn namelijk appartementen, penthouses en eengezinswoningen beschikbaar. De appartementen variëren weer qua ruimte en zijn voorzien van een tot vijf kamers. De woonomgeving krijgt een uniek karakter doordat er sprake is van een wisselende hoogte van de woongebouwen. De woningen staan als het ware gegroepeerd rond het binnenterrein dat voor gezamenlijk gebruik is bestemd. Een unieke gietvloer van gietvloer.net zou er prachtig staan.

Het nieuwbouwproject Parkblok Houthaven in Amsterdam heeft een eigentijds karakter met een variatie aan woningen en indelingen ervan. Deze nieuwe huizen verdienen uiteraard ook een interieur dat modern en eigentijds is, waarbij er altijd een persoonlijke stempel opgedrukt kan worden. Het inrichten van een nieuw huis begint veelal met de keuze voor een bepaald soort vloer. Om het eigentijdse en moderne karakter kracht bij te zetten, bieden de gietvloeren van Gietvloer.net uitkomst. Deze vloeren zijn volledig naadloos, zijn origineel en bieden al het gewenste comfort dat nodig is om aangenomen in huis te kunnen wonen. Het comfort is aanwezig bij alle soorten gietvloeren net als de warmte. De warmte kan overigens weer kracht worden bijgezet door de keuze te maken voor een combinatie met vloerverwarming.

Unieke gietvloer

Het voordeel is dat Gietvloer.net deze optie vanuit eigen beheer aanbiedt. Dat betekent korte lijnen en transparante communicatie. Voor wat betreft het aanbod met gietvloeren kan iedere bewoner van Parkblok Houthaven met de eigen voorkeuren rekening houden. Het aanbod is namelijk zeer divers van aard met woonbeton, betonlook vloeren en designbetonvloeren. Elke vloer heeft een eigen uniek karakter en wordt samengesteld aan de hand van hoogwaardige materialen. De prijzen zijn gunstig en worden nog gunstiger als geprofiteerd wordt van een burenkorting die door Gietvloer.net beschikbaar wordt gesteld. Verder is er altijd sprake van een volledige projectbegeleiding van A tot Z als het gaat om de realisatie van gietvloeren in nieuwbouwprojecten als Parkblok Houthaven.