Wonen in De Oude Modeschool met gietvloer van Gietvloer.net

De Oude Modeschool Amsterdam: Gietvloeren

De Oude Modeschool staat in Amsterdam-Oost en dit schoolgebouw is ideaal om te verbouwen tot woningen. Dat gebeurt dan ook met de verwachting dat er in totaal maximaal veertig appartementen een plek krijgen. Door een collectieve samenwerking wordt er financiering verstrekt voor dit unieke nieuwbouwproject in Amsterdam. De nieuwe bewoners krijgen inspraak in de realisatie van hun droomwoning. Samen Oude Modeschool is de naam van het nieuwbouwproject dat in de loop van 2018 opgeleverd wordt. Er zijn verschillende typen woningen beschikbaar, variërend van appartementen tot eengezinswoningen en van hoekwoningen tot penthouses.

Gietvloer Oude Modeschool

De Oude Modeschool

In de omgeving van De Oude Modeschool zijn alle belangrijke voorzieningen aanwezig. Bijvoorbeeld winkels en restaurants, maar ook een basisschool, busstation en sportcomplex. De omgeving biedt fantastische mogelijkheden om heerlijk te wonen en die basis kan ook in de nieuwbouwwoning van het project De Oude Modeschool vorm krijgen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een comfortabele, praktische en unieke basis. Dat is namelijk wat u krijgt als u voor een gietvloer van Gietvloer.net kiest. In het assortiment zijn diverse mogelijkheden om de ideale vloer om een droomwoning te kiezen. Naast de gietvloeren zijn er andere originele opties beschikbaar, zoals woonbeton, designbetonvloeren en betonlook vloeren. Iedereen kan zo met de eigen smaak en voorkeuren op het gebied van uitstraling en materiaal rekening houden. Ongeacht de keuze is het comfort en praktisch gemak altijd van het hoogste niveau. Daar komt nog bij dat de gietvloeren echt perfect zijn om te combineren met vloerverwarming. Dat schept nog meer ruimte in de woning, want radiatoren zijn dan niet meer nodig.

gietvloer Oude Modeschool Amsterdam

Er is veel vraag naar de verschillende soorten gietvloeren van Gietvloer.net bij nieuwbouwprojecten. Gietvloer.net treedt namelijk veelvuldig op als leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwwoningen. Een interessant gegeven is dat buren van een nieuwbouwproject voor een burenkorting in aanmerking kunnen komen. De hoogte van de korting is daarbij van diverse aspecten afhankelijk. Naast de scherpe prijzen en de burenkorting is er bij Gietvloer.net sprake van een volledige trajectbegeleiding. Er wordt projectbegeleiding op maat geboden en de gietvloer wordt gemaakt en aangebracht door professionals.

Oude Modeschool nieuwbouw