Oostpoort in Amsterdam: nieuwbouw met gietvloeren van Gietvloer.net

Oostpoort is in een ontwikkelingsproject dat tot stand is gekomen in het voormalige Polderweggebied. De bouw van de Oosterpoort is al in 2007 van start gegaan en in het voorjaar van 2018 wordt de nieuwbouw van fase 3 opgeleverd. Halverwege 2018 is de openbare ruimte met onder meer het parkje langs het spoor naar verwachting gereed. De woningen die in het eerste kwartaal van 2018 worden opgeleverd, kunnen voorzien worden van gietvloeren van Gietvloer.net. Het interieur in de woning kan zo vanaf het eerste moment al van een uitstekende basis worden voorzien. Een basis die verder vormt krijgt door het interieur op een smaakvolle wijze in te richten.

Gietvloer Oostpoort Amsterdam

Gietvloeren van Gietvloer.net

Iedere woningbezitter van het project Oostpoort die bezig is met het samenstellen van het interieur van het nieuwbouwhuis kan overwegen om de keuze voor een gietvloer te maken. Of voor woonbeton, designbetonvloer of betonlook vloer. Dat zijn namelijk een deel van de naadloze vloeren die Gietvloer.net in het assortiment beschikbaar heeft. Voor alle vloeren geldt dat deze een geweldig wooncomfort bieden. Gietvloeren zijn nu eenmaal perfect om op te wonen, leven en om een hoog niveau van comfort te ervaren als het gaat om warmte. Dat er ook praktisch gemak geboden wordt, is voor iedereen mooi meegenomen. Door het naadloze karakter is de schoonmaak gemakkelijk en kan er bovendien van een vloer met hygiënische kenmerken worden gesproken.

Nieuwbouw gietvloer Amsterdam Oostpoort

Gietvloer.net is vaak betrokken bij nieuwbouwprojecten als het gaat om de keuze van bewoners voor een gietvloer. Er is in dat kader dan ook sprake van een specialist als het gaat om de combinatie van gietvloeren en nieuwbouwwoningen. Gietvloer.net biedt professionele trajectbegeleiding vanaf het eerste begin tot het moment dat het resultaat in de woning ligt en de opdrachtgever tevreden is. Wie voor een gietvloer kiest, kan meteen ook profiteren van de voordelen van vloerverwarming. Overigens bestaat er een speciale korting op de prijs van gietvloeren, waar toekomstige bewoners van Oostpoort in Amsterdam gebruik van kunnen maken.

gietvloeren van Gietvloer.net