Ons Podium appartementen met gietvloeren als basis in het interieur

Ons Podium is een fantastisch nieuwbouwproject. De 49 appartementen en 7 werkunits worden in Amsterdam aan de Schipluidenlaan gebouwd. Alle woningen zijn verkocht en de oplevering ervan wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2018. Er zijn een aantal unieke elementen die een opvallend karakter hebben. Bijvoorbeeld de plantenbakken die ingemetseld worden in de gevel van het gebouw. Ons Podium bestaat uit zes woonlagen en kent maar liefst tien verschillende woningtypen. Bovendien wordt voorzien in twee lagen parkeren. Aan bewoners is de gelegenheid geboden om in overleg met de architect de indeling te bepalen. Lees hier meer over deze appartementen met gietvloeren:

Appartementen met gietvloeren

De indeling is bepaald en nu is de tijd gekomen om na te denken over de inrichting. Gietvloer.net speelt hierin als specialist in gietvloeren en leverancier van gietvloeren voor het project Ons Podium een belangrijke rol. Gietvloer.net is ervaren in het aanbrengen van uiteenlopende soorten gietvloeren in nieuwe appartementen, nieuwbouwhuizen en nieuwe werkunits. Dat er vaak voor een gietvloer in nieuwbouwprojecten wordt gekozen, heeft alles te maken met de eigenschappen. De eigenschappen van de naadloze vloeren zijn namelijk dusdanig dat deze perfect zijn afgestemd op alles wat een nieuwbouwwoning te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld maar eens aan vloerverwarming. Deze vorm van verwarming is ideaal onder een gietvloer door de gelijkmatige warmteverdeling.

Appartementen met gietvloeren

Appartementen met gietvloeren

Bovendien is het comfort erg groot net als het gemak. Over de uitstraling nog maar niet te spreken, want de gietvloeren van Gietvloer.net hebben een modern en strak karakter. Dat wil niet zeggen dat er geen eigen draai aan kan worden gegeven. Net als dat er met de architect overlegd kan worden hoe de indeling van de woning wordt, kan ook met Gietvloer.net worden overlegd hoe de gietvloer eruit komt te zien. Qua naadloze vloeren zijn er meerdere mogelijkheden beschikbaar, zoals woonbeton, betonlook vloeren en designbetonvloeren. De prijzen per m2 zijn acceptabel en het interessante voor nieuwe buren is dat een burenkorting van toepassing kan zijn. Uiteraard wordt de nieuwe vloer naar eigen inzicht samengesteld en gelegd door professionals.

Appartementen met gietvloeren