DUIN nieuwbouwproject met gietvloeren van Gietvloer.net

Het nieuwbouwproject DUIN in Almere is een uniek nieuwbouwproject met gietvloeren die gerealiseerd wordt in de duinen. De woningen bevinden zich direct aan het IJmeer waar een uniek stadsdeel gecreëerd wordt in een prachtig duinlandschap. De duinen worden wel tot tien meter hoog en er komen stranden en bossen. Hier wordt het wonen en leven iedere dag een feest met een gezellige boulevard, jachthaven, winkels en restaurants. Het project kent niet een standaard uniformiteit, maar staat bekend om de contrasten. Drukte en rust worden afgewisseld net als de stedelijke vormgeving met de natuurrijke omgeving. Het karakter van DUIN is eerder ruig en robuust dan strak en vlak. Schelpenpaadjes worden gecombineerd met slingerende woonstraatjes. Er komen geen saaie grijze stoeptegels te liggen.

nieuwbouwproject met gietvloeren

Wonen in een woning van het nieuwbouwproject DUIN is in alle opzichten verrassend. Het gaat hier om leven aan het strand op een duin en nabij Amsterdam. De eengezinswoningen worden van natuurlijke materialen gemaakt in kleuren die aansluiten bij het duinlandschap. Met betrekking tot het interieur heeft iedere bewoner de volledige vrijheid om keuzes te maken. Bijvoorbeeld voor een gietvloer van Gietvloer.net. Dan combineert u met de woonlocatie, huis en met de basis van het interieur het beste van het beste. De gietvloeren van Gietvloer.net zijn in uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in een effen kleur of als designbetonvloer, maar ook als betonlook vloer. Een meer natuurlijke uitvoering is woonbeton dat onder meer samengesteld wordt op basis van speciaal cement.

nieuwbouwproject met gietvloeren

nieuwbouwproject met gietvloeren

Zo is er voor iedere bewoner van de Duin in Almere een unieke keuze uit het aanbod met gietvloeren te maken. Extra interessant om te weten, is dat Gietvloer.net een aantrekkelijke korting voor buren te bieden heeft. Dat heet dan ook de burenkorting. U kunt samen met buren van deze burenkorting profiteren door gezamenlijk bij Gietvloer.net uw ideale gietvloer aan te schaffen. Overigens is deze specialist in gietvloeren al vele jaren actief met het aanbrengen van allerlei soorten gietvloeren in de meest uiteenlopende nieuwbouwprojecten. De gietvloeren zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming en er wordt standaard projectbegeleiding op maat geboden. Gietvloer.net is de leverancier in gietvloeren voor het nieuwbouwproject Duin in Almere.

nieuwbouwproject met gietvloeren