Intermezzo nieuwbouw met gietvloer voor een chique interieur

Intermezzo is een schitterend nieuwbouwproject aan de Zuidas in Amsterdam. De Zuidas is zich razendsnel aan het ontwikkelen tot een meer stedelijk gebied. Voorheen lag de focus hier vooral op kantoren, maar nu wordt het een gebied waar wonen en werken de perfecte combinatie vormt. Er ontstaat met de bouw van 175 riante stadsappartementen meer stadse dynamiek. Intermezzo bestaat uit een elegant vormgegeven toren dat twee gezichten kent. Aan de ene kant is er sprake van royale stadsvensters en aan de andere zijde zijn de appartementen uitgerust met grote balkons. De uitstraling van het hele appartementencomplex is stijlvol en elegant. Lees hier meer over nieuwbouw met gietvloer:

nieuwbouw met gietvloer

De stijlvolle en elegante stijl van het gebouw kan in een chique stijl terugkomen in het interieur van de Intermezzo appartementen. Dat is namelijk te realiseren als de keuze voor een gietvloer van Gietvloer.net wordt gemaakt. Een strakke en moderne vloer met een stijlvol karakter kan de basis vormen van het nieuwbouwappartement. In een effen kleur of met een meer industriële look als de keuze gemaakt wordt voor een betonlook vloer. Alle nieuwe bewoners kunnen naar eigen smaak een gietvloer samenstellen. Er zijn bovendien nog andere typen vloeren beschikbaar in de vorm van designbeton en woonbeton. Buiten heerst de stadse dynamiek, maar binnen wordt een weldadige rust ervaren door de eenheid en comfort dat de gietvloer te bieden heeft. De eenheid wordt gevormd doordat de vloer naadloos is en daarom is het ook een perfecte vloer om in meerdere ruimtes te laten doorlopen. Ideaal voor in de woonkamer en keuken, maar eveneens perfect in de slaapkamer. De gietvloeren zijn hygiënisch en geschikt voor een combinatie met vloerverwarming.

nieuwbouw met gietvloer

Nieuwbouw met gietvloer

Gietvloer.net treedt in Amsterdam met grote regelmaat op als leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten. De vraag naar gietvloeren in nieuwbouwwoningen is groot en deze specialist weet als geen ander de vloeren op maat en in perfectie aan te brengen. Nieuwe bewoners profiteren van een burenkorting bij een gezamenlijke aanschaf. Projectbegeleiding wordt van begin tot eind gegeven en de prijzen voor gietvloeren zijn bij Gietvloer.net bijzonder gunstig.

Intermezzo amsterdam