Houdt u er ook niet van om constant de vloer te moeten schoonmaken? Dan bent u waarschijnlijk niet alleen, veel mensen stappen tegenwoordig over op nieuwe soorten vloeren en het onderhoud speelt daarbij vaak ook een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld maar eens aan dat tapijt, vroeger hadden veel mensentapijt maar dat levert natuurlijk veel problemen op als je er een keer wat op laat vallen. Ook tegels in de vloer zijn niet altijd ideaal als het gaat om deze situaties, tegels hebben namelijk een randen en naden ertussen, net als houten vloeren natuurlijk. Hiertussen kan vaak vuil ontstaan wat niet wenselijk is voor de hygiënische situatie in zijn ruimte. Kies daarom voor een naadloze gietvloer en los al deze problemen in een keer op.

naadloze gietvloer

De afwerking van de naadloze gietvloer houdt uw vloer schoon

Zoals u uit het bovenstaande verhaal kunnen begrijpen heeft een gegoten vloer geen naden en randen. Deze vloeren worden in één keer gegoten en zijn daarom compleet gelijk. Dit zorgt ook voor eenvoudig onderhoud van uw nieuwe vloer, af en toe even dweilen en stofzuigen en weer is er eigenlijk niet nodig om uw gietvloer jarenlang in een goede staat te houden. Ook wat tijd bespaart u dus ten opzichte van andere type vloeren waarbij we veel meer tijd kwijt bent aan het schoonhouden van de vloer.

Overtuigd? Neem contact op en vraag een gietvloer offerte aan!

Wilt u ook een duurzame vloer in huis waarbij u niet veel tijd hoeven te besteden aan het onderhoud? Vraag dan nu een offerte aan bij een professioneel gietvloer bedrijf zoals Coatingvloer uit Amsterdam, hier kunt u ook terecht om advies op locatie in te winnen.