Gietvloer.net specialist in gietvloeren voor Memel Houthavens

Memel Houthavens is een nieuwbouwcomplex op het Memeleiland in de Houthavens. De nieuwe woningen zijn centraal gelegen op korte afstand van het centrum van Amsterdam. Het appartementencomplex bestaat uit 87 woningen met een variatie aan woningtypen. Naast de kadewoningen omvat het project appartementen en penthouses. Voor de inrichting van deze nieuwe huizen is Gietvloer.net de specialist als het gaat om de realisatie van gietvloeren. De moderne en strakke gietvloeren lenen zich perfect om in het interieur van kadewoningen, appartementen en penthouses als basis te dienen. Zo wordt het comfortabel wonen in een fijn huis en in een aangename woonomgeving.

Gietvloer Memel houthaven

Memel Houthavens biedt de gelegenheid om aan het water en aan een park in de stad te wonen. Dat is natuurlijk een unieke combinatie. Het centraal station is maar twee kilometer verder, zodat het een fantastische en centrale plek is om te wonen. Het appartementencomplex op het Memeleiland in de Houthavens bevinden zich aan het IJ en het Dijkpark. De woonomgeving kenmerkt zich door de variatie aan architectuur met een herkenbaar karakter. Hier is het mogelijk om te wonen in Amsterdam met de kwaliteit van het eigentijdse leven. Dat betekent onder meer dat de huizen klimaatneutraal zijn. Met betrekking tot het eigentijds wonen in Amsterdam vormen de gietvloeren van Gietvloer.net weer de ideale basis in huis. De woonomgeving is prachtig en origineel en dat kan tot in de woning worden doorgetrokken met de keuze voor een gietvloer.

Gietvloer Memel houthaven

Gietvloer.net heeft als specialist in gietvloeren een divers assortiment beschikbaar om aan uiteenlopende wensen tegemoet te komen. De voorkeur kan bijvoorbeeld bestaat uit een hypermoderne en strakke gietvloer op basis van polyurethaan die in elke kleur geleverd kan worden. Zo kan ook de keuze gemaakt worden voor woonbeton dat met speciaal cement in combinatie met andere bestanddelen een natuurlijke ogende vloer oplevert. Een designbetonvloer of betonlook vloer biedt weer een unieke mogelijkheid om een industriële look in huis te krijgen. De gietvloeren bieden comfort en zijn geschikt om te combineren met vloerverwarming. De unieke uitstraling en persoonlijke karakter van de vloer komen tot stand op basis van de eigen wensen en voorkeuren.

Memel Houthavens