Luxe wonen met gietvloer van Gietvloer.net in Y-City

Y-City is een nieuwbouwproject met topappartementen op Zeeburgereiland in Amsterdam. Het is geweldig wonen in een appartement van Y-City1 met een woonkamer met open keuken. De ramen zijn riant en bieden een fantastisch uitzicht over het IJ. Dat uitzicht is er eveneens vanaf het ruime balkon waar het heerlijk vertoeven is op een zwoele zomeravond. Met betrekking tot de indeling van de nieuwbouwwoningen van Y-City1 hebben de nieuwe bewoners inspraak gekregen. Om de slaapkamer groter te maken, is het bijvoorbeeld mogelijk om een deel van de berging erbij te betrekken. Hierdoor ontstaat er een inbouwkast in de slaapkamer. Lees hier meer over luxe wonen met gietvloer:

Luxe wonen met gietvloer

Na het opleveren van de nieuwbouwwoning komt natuurlijk de inrichting aan de orde. De vloer kan als eerste worden gekozen. Gietvloer.net is wat dat betreft de ideale partner als de keuze op een van de vele soorten gietvloeren valt. Hierin is Gietvloer.net namelijk niet alleen een specialist, maar ook ervaren voor wat betreft de rol als leverancier in gietvloeren voor nieuwbouwwoningen. Dat is eveneens van toepassing op het project Y-City. Het voordeel dat deze leverancier te bieden heeft, bestaat uit een combinatie van kenmerken. De kwaliteit is bijvoorbeeld perfect en de gietvloer wordt dan ook door professionals gemaakt en vakkundig aangebracht. Er is bovendien een ruime keuze uit verschillende soorten gietvloeren. Zo kan een ieder met een eigen specifieke voorkeur voor sfeer en uitstraling rekening houden. Er zijn designbetonvloeren, betonlook vloeren en gietvloeren in de vorm van woonbeton beschikbaar.

Voor alle typen gietvloeren van Gietvloer.net geldt dat deze warmte en comfort bieden, maar bovenal een geweldige sfeer en uitstraling met zich meebrengen. Het is prettig dat er een ruimtelijke effect ontstaat en evenzo fijn dat vloerverwarming met een gietvloer als een perfecte combinatie beschouwd wordt. De nieuwe bewoners van project Y-City hebben één ding gemeen en dat is dat iedereen voor de keuze staat welke vloer in het nieuwe huis de basis vormt. Voor de buren die voor een gietvloer van Gietvloer.net kiezen, is er een extra voordeel in de vorm van een burenkorting.

Luxe wonen met gietvloer