Luxe wonen in De Fred nieuwbouw met gietvloer

Het is luxe wonen in de nieuwbouwwoningen van De Fred in Amsterdam. Het appartementencomplex straalt sfeer en internationale allure uit. De woningen zijn op een hoogwaardige manier gebouwd en in de huizen is er volop sprake van luxe en comfort. Het volledige nieuwbouwcomplex De Fred bestaat uit drie gebouwen die onderling met elkaar verbonden zijn. Er is sprake van een binnentuin met leuke zitjes en prachtige planten. De omgeving is stijlvol met het financiële centrum van Zuidas op loopafstand. Er zijn diverse voorzieningen in de buurt met winkels, restaurants en hotels. Het Amsterdamse bos is net als het Olympisch Stadion eveneens nabij De Fred gelegen dat zich op korte afstand van de aansluiting op de A10 bevindt.

De Fred nieuwbouw gietvloer

Het luxe wonen krijgt extra karakter met een exclusieve gietvloer van Gietvloer.net. De keuze voor een vloer in een luxe nieuwbouwwoning is uiteraard belangrijk om het exclusieve en stijlvolle karakter te versterken. Daar zijn de gietvloeren van Gietvloer.net perfect voor met de mogelijkheid om altijd met de eigen smaak rekening te houden. Bijvoorbeeld met een voorkeur voor natuurlijk materiaal, waar woonbeton op een unieke manier aan voldoet. Of ten aanzien van de hoge eisen die aan design in het interieur gesteld worden. In dat geval ligt het voor de hand om een keuze te maken voor een prachtige designbetonvloer. Dan zijn er ook nog andere opties beschikbaar, waarbij kunsthars de basis van het materiaal vormt. Bijvoorbeeld bij de gietvloer in een effen kleur of bij een betonlook vloer dat het karakter net even wat meer robuust maakt.

De Fred nieuwbouw gietvloer

Gietvloer.net is een specialist die rekening houdt met het luxe karakter van de woningen in het appartementencomplex De Fred. De gietvloer wordt daarbij uiteraard volledig samengesteld aan de hand van de persoonlijke wensen. Gietvloer.net biedt daarbij vanaf het begin tot eind volledige trajectbegeleiding, zodat tijdens elke stap in het proces duidelijkheid en transparantie aanwezig is. De prijzen die Gietvloer.net hanteert voor de verschillende soorten gietvloeren zijn gunstig en het is mogelijk om van een korting te profiteren. Deze korting wordt aan de hand van het totale aantal m2 gietvloer berekend.

De Fred nieuwbouw gietvloer