Wanneer het tijd is om een nieuwe vloer voor een woning uit te zoeken, staan mensen weleens voor een raadsel. Welk materiaal kiezen we? Welke kleur? En het belangrijkste: hoe zal het uiteindelijk staan in onze woning? Als u in een nieuwbouwwoning gaat wonen, bestaat de kans zelfs dat het huis nog niet eens helemaal af is. Dan is het pas echt moeilijk om voor te stellen hoe de vloer in de woning zal staan.

Woonbeton in verschillende interieurs

Gelukkig bestaat er tegenwoordig Pinterest en kunt u online urenlang inspiratie opdoen voor uw interieur. Zo ook voor woonbeton. Want hoewel woonbeton een stoere, strakke afwerking heeft, past het in diverse interieurs. Of u nu van industrieel, modern of klassiek houdt. Om u op weg te helpen, hebben we wat inspiratie voor woonbeton in uw nieuwbouwhuis verzameld.

Dit interieur heeft een moderne uitstraling met een touch design. De kleur van het woonbeton verbindt de natuurlijke kleuren op de wand en de lichte tinten van de meubels en accessoires. De strakke vormgeving van het woonbeton past perfect bij de verdere inrichting van de ruimte.

In dit interieur wordt gebruik gemaakt van een mix van kleuren en materialen. De strakke vormgeving van het woonbeton wordt onderbroken door het vloerkleed en de houten keuken vormt een mooi contrast bij de lichtgrijze betonlook wand.

Inspiratie: woonbeton in nieuwbouwhuizen

In deze ruimte is gekozen voor relatief donker woonbeton, maar door het vele lichtinval is dit geen probleem. Het combineren van zowel donkere als lichte meubels houdt het interieur levendig. Ook in dit interieur is gekozen voor het combineren van natuurlijke kleuren.

In dit interieur geldt een beetje hetzelfde als in de ruimte op de eerste foto. Dit interieur heeft een strakke, moderne vormgeving en het woonbeton sluit hier naadloos op aan. Het woonbeton past bovendien volledig in het kleurenpalet waarmee is gewerkt.

Meer weten over woonbeton?

Wilt u meer weten over woonbeton of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor woonbeton in uw (nieuwbouw)woning? Neem dan zeker contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.