Gietvloeren in winkels: zoals u wellicht wel weet, kunnen gietvloeren worden toegepast in zeer uiteenlopende ruimten. Zo is de gietvloer geschikt in een familiewoning, maar kan de vloer ook worden toegepast in een kantoor- of winkelruimte.

Zeer onderhoudsvriendelijk

Een gietvloer wordt naadloos gelegd en zeker voor winkelpanden is dit een groot voordeel. Dankzij het gebrek aan naden of kieren heeft vuil namelijk geen kans zich in de vloer te nestelen, wat de gietvloer zeer onderhoudsvriendelijk maakt. Bovendien is de gietvloer verkrijgbaar in tientallen kleuren, waardoor de vloer kan worden afgestemd op de huisstijl van het bedrijf.G

Gietvloeren in winkels: inspiratie voor een gietvloer in uw winkelpand

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een gietvloer in uw winkel? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag een afspraak voor een bezoek in onze showroom, zodat we u diverse voorbeelden kunnen laten zien. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Kijk dan snel verder naar de beelden die we voor u hebben verzameld. Deze winkels gingen u al voor en kozen voor een praktische gietvloer met uitstraling.