Een gietvloer is een prachtige vloer voor thuis, maar ook een zeer geschikte vloer voor de industrie. Echter werken we dan wel met een ander materiaal. Omdat er in de industrie veel zware machines worden gebruikt en ook regelmatig zware chemicaliën gebruikt worden, moet een gietvloer voor de industrie tegen een stootje kunnen. Een gietvloer op basis van epoxy kan dat zeker.

Een epoxy gietvloer

Wij hebben bij deze fabriek van het bedrijf Niverpack een epoxy gietvloer aangebracht. De EP Gietvloer A300 is een sterke gietvloer en is daarom perfect voor een fabriek als deze. De klant heeft gekozen voor de kleur RAL7001, een mooie lichtgrijze tint. In totaal hebben we de gietvloer op 1300 vierkante meter aangebracht.

De epoxy gietvloer is erg mooi en ook heel praktisch. We zijn heel blij met het resultaat en met de service van Gietvloer.net.

Waarom een gietvloer?

Niverpack is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het afvullen van producten. Denk hierbij aan producten als smeermiddelen, zeep en deodorants. Daarom is het erg belangrijk dat de ruimte schoon en hygiënisch is. Een EP Gietvloer A300 is daarom een slimme keuze, omdat de naadloze en vochtwerende vloer geen vuil opneemt en makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is dit type gietvloer erg sterk, zodat de grote en zware machines de vloer niet laten scheuren.

Interesse in een gietvloer voor de industrie?

Heeft u interesse in een gietvloer voor de industrie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gietvloer.net heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van industriële vloeren. Wij leveren vloeren van hoge kwaliteit en begeleiden u tijdens het gehele traject. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren en praktische opties zoals een anti-sliplaag. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!