In deze prachtige nieuwbouwwoning in Muiden hebben we een grijze gietvloer aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor een gietvloer met betonlook effect in de tint ’Dark Grey’. Een slimme keuze voor de benedenverdieping, want op een grijze betonlook gietvloer ziet u vuil minder snel zitten. Wij hebben de gietvloer in totaal op 130 vierkante meter aangebracht.

Gietvloer als neutrale basis

De gietvloer vormt een mooie neutrale basis in de woning. Grijs is daar ook de perfecte kleur voor. In de rest van het interieur zijn vooral grijstinten, donkerblauw en mat hout gebruikt. Allemaal rustige kleuren en tinten die mooi bij elkaar staan. De woning is modern ingericht, met een mooie houten keuken met een schitterend gasfornuis. In de woonkamer staan de twee verschillende banken erg leuk bij elkaar. De muur bij de eettafel is voor de helft blauw, dit is weer eens wat anders dan een volledig witte muur en staat erg mooi bij de grijze vloer.

We vinden de industriële look van de gietvloer erg mooi. Ook vinden we het prachtig staan dat de vloer volledig naadloos overloopt in andere ruimtes. Daarnaast past de kleur erg goed bij onze verschillende meubels.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is een vloer met allerlei voordelen. Omdat de vloer volledig naadloos is, is de vloer erg hygiënisch. Vuil en stof kan namelijk niet in kiertje of voegen ophopen. Ook is de vloer vochtwerend waardoor u de vloer snel schoon krijgt. Maar er zijn nog meer voordelen. Een gietvloer is erg comfortabel, duurzaam en goed te combineren met vloerverwarming. Daarnaast heeft u de keuze uit veel kleuren. Toch blijft grijs de meest populairste optie. Grijs is tijdloos, past mooi bij bijna elke kleur en vuil is er minder snel op te zien.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Gietvloer.net levert gietvloer in heel Nederland.