Wonen in Gouden Buurten met gietvloer die goud waard is

Gouden Buurten is een geweldig nieuwbouwproject dat vorm krijgt in Berkel & Rodenrijs met uiteenlopende nieuwbouwwoningen. De Gouden Buurten omvat meerdere deelplannen die elk een uniek karakter hebben en krijgen. Het nieuwbouwplan voorziet in een totaal van drieduizend woningen met als doel in elk deelplan een echte buurt te creëren. Er is sprake van een grote diversiteit in de omgeving met singels, groen en gracht en in het ontwerp van de huizen. Iedere buurt heeft in de Gouden Buurten een eigen identiteit die overigens naadloos aansluit op de gezelligheid van het knusse Berkel en Rodenrijs.

Gietvloer Nieuwbouw Gouden Buurt

Wonen in de Gouden Buurten

Modern comfort is van toepassing op de nieuwbouwhuizen, maar wel met traditionele kwaliteit en huizen die karakteristiek zijn ontworpen. De combinatie van het moderne comfort en traditionele kwaliteit is eveneens van toepassing op de gietvloeren van Gietvloer.net. Wonen in de Gouden Buurten op een gietvloer die in alle opzichten goud waard is, ligt binnen handbereik. Het is heerlijk om thuis te komen en te genieten van het moderne comfort dat een gietvloer te bieden heeft. Het voelt fijn om over deze naadloze vloer te lopen en de warmte te ervaren. Die warmte kan nog krachtiger zijn met vloerverwarming die bij uitstek geschikt is onder een gietvloer. Of onder woonbeton, want ook deze vloer heeft Gietvloer.net in het assortiment beschikbaar net als betonlook vloeren en designbeton vloeren.

Het is belangrijk om de nieuwe woning zo in te richten dat er een echt thuisgevoel ontstaat. Dat kan met de gietvloeren van Gietvloer.net die in verschillende stijlen en kleuren aangebracht worden door professionals die hun vak verstaan. Daarbij wordt gedurende het volledige proces projectbegeleiding op maat geboden. De prijzen zijn acceptabel en zelfs extra voordelig als het gaat om de befaamde burenkorting die toegepast wordt indien meerdere buren voor deze specialist kiezen. Gietvloer.net beschikt over een ruime ervaring met betrekking tot de realisatie van naadloze en moderne vloeren voor allerlei soorten nieuwbouwprojecten. Ook voor het wonen in de Gouden Buurten op een gietvloer die goud waard is in alle opzichten is Gietvloer.net de leverancier.

Gouden Buurten