Deze woning in de binnenstad van Amsterdam is gedurende 7 maanden helemaal verbouwd. En het resultaat mag er zijn! Tijdens de verbouwing zijn ook de vloeren aangepakt. Wij hebben er twee verschillende gietvloeren geplaatst. De PU Gietvloer Green Line in zowel de tint Misty Green als in de betonlook tint Brownstone. De gietvloer met de tint Misty Green ligt op de eerste verdieping in de slaapkamer, de overloop, de badkamer. De betonlook gietvloer in de tint Brownstone ligt op de tweede verdieping in de woonkamer, de keuken en in de eethoek. In totaal hebben we op 90 vierkante meter gietvloeren aangebracht.

Een interieur met slim design

De woning is erg slim en praktisch ingericht, zonder af te doen aan stijl. Er zijn in het hele huis slimme kastoplossingen, zoals in de slaapkamer en de hal. De meubels zijn strak en modern en alles is netjes weggewerkt. In de badkamer loopt de gietvloer door tot in de inloopdouche en hebben we holle plinten geplaatst. De woonkamer bevindt zich boven in de woning. Er zijn hier verschillende dakramen geplaatst wat de ruimte aangenaam licht maakt.

Beide vloeren zijn erg mooi. Ze maken het interieur helemaal af. Ook is het prettig dat een gietvloer makkelijk schoon te maken is. Ik ben erg tevreden over Gietvloer.net!

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer. Niet alleen als u een nieuw huis koopt, maar ook als deel van een verbouwing is het laten plaatsen van een gietvloer een goed idee. Een gietvloer voegt waarde toe aan uw interieur. De vloer ziet er schitterend uit en is volledig naadloos. Hierdoor is de vloer erg hygiënisch. Daarnaast is de aankoop van een gietvloer een slimme keuze, omdat de duurzame vloer tientallen jaren meegaat.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Gietvloer.net levert gietvloeren in heel Nederland.