Gietvloeren voor comfortabel wonen in Cruquius 1.2

Het nieuwbouwproject Cruquius 1.2 krijgt met een combinatie van huurwoningen en koopwoningen vorm in Amsterdam-Oost. Er is sprake van omringend water met veel aandacht voor groen, maar ook voor duurzaamheid en biodiversiteit. Naast wonen in Amsterdam op deze plek is er gelegenheid om te werken in de commerciële ruimten. Water neemt een belangrijke plaats in en dat is onder meer een reden dat Cruquius  over een prachtige boardwalk beschikt aan de Entrepothaven. De architectuur van deze nieuwe woon- en werkomgeving kan het beste omschreven worden als een karaktervolle combinatie met nieuwbouw en historische gebouwen. De bruisende omgeving inspireert en dat gevoel is door te trekken in de nieuwbouwwoningen. Lees hier meer over gietvloeren voor comfortabel wonen:

Gietvloeren voor comfortabel wonen

De bruisende woonomgeving is inspirerend en dat is in de woningen eveneens te realiseren met de keuze voor een gietvloer van Gietvloer.net. Een gietvloer staat voor inspirerend design en combineert de geweldige uitstraling met een fantastisch comfort. In deze tijd is het ook ideaal dat er weinig onderhoud uitgevoerd hoeft te worden. In dat extra gemak wordt eveneens voorzien met de keuze voor een gietvloer van Gietvloer.net. Ervaar het ultieme gevoel van thuiskomen met een gietvloer in het nieuwe huis. De warmte is aangenaam en laat het zelfs toe om het met blote voeten niet koud te krijgen. Een combinatie met vloerverwarming zorgt voor een uitstekende verdeling van de warmte over het gehele oppervlak en voor een maximaal warmterendement.

Gietvloeren voor comfortabel wonen

Gietvloeren voor comfortabel wonen

De keuze voor een gietvloer van Gietvloer.net is overigens snel gemaakt met de wetenschap dat dit een specialist is in het aanbrengen van gietvloeren in nieuwbouwhuizen. Er wordt dan ook in alle opzichten rekening gehouden met de oplevering van het huis en het aanbrengen van de gietvloer. Dat is perfect net als het gegeven dat er trajectbegeleiding geboden wordt tijdens het hele proces. De variatie in gietvloeren maakt het bovendien mogelijk om met de persoonlijke smaak qua materiaal, kleur en structuur rekening te houden. Daar waar de een voor woonbeton kiest, heeft de ander een voorkeur voor een strakke polyurethaan gietvloer. Of voor een designbetonvloer, want ook deze vloer is in het assortiment beschikbaar net als betonlook vloeren.

Cruquius 1.2 - gietvloeren