Vinkeveld is een nieuwe woonwijk in Vinkeveen en kent een gevarieerd woningaanbod. Een perfect project voor gietvloeren. Er is plek voor iedereen in de wijk die een dorps karakter heeft. Het natuurgebied Marickenzijde is volop in ontwikkeling en grenst aan de nieuwe wijk. De typen woningen zijn voor diverse huishoudsamenstellingen geschikt. Bijvoorbeeld met de starterswoningen, maar ook met exclusieve herenhuizen en met huurwoningen. De kwaliteit heeft bij de bouw van de woningen extra aandacht gekregen net als de openbare voorzieningen. De kwaliteit is uiteraard belangrijk als het gaat om wonen en leven in een nieuwbouwwijk als Vinkeveld.

project voor gietvloeren

Perfect project voor gietvloeren

Dat geldt niet alleen voor de woningen zelf en voor de woonomgeving, maar ook voor het interieur in huis. Iedereen wil zich thuis voelen in het eigen huis om te relaxen en te ontspannen in de eigen privésfeer. Dat is te realiseren door een goede basis neer te leggen om van daaruit verder te bouwen aan een fijn interieur. Gietvloeren van Gietvloer.net vormen in allerlei opzichten wat dat betreft de beste basis voor de nieuwe inrichting. Het zijn moderne vloeren die volledig naadloos geplaatst worden en alleen daardoor al een ruimtelijk en bijzonder effect hebben. Gietvloeren zijn ongeacht de uitvoering bovendien bijzonder comfortabel en warm met het voordeel dat er een combi mogelijk is met een vloerverwarmingssysteem.

project voor gietvloeren

Het design van gietvloeren van Gietvloer.net is geheel naar eigen inzicht samen te stellen. Daar zijn meerdere keuzes voor beschikbaar, bijvoorbeeld door voor een speciaal soort materiaal te kiezen. Een designbetonvloer of woonbeton zijn prachtige vloeren die natuurlijk ogen en stijlvol zijn. Een gietvloer in een effen kleur die in meerdere ruimtes aan te brengen is, zorgt voor een schitterende eenheid. Zo legt een betonlook vloer weer de basis voor een industriële look die zo robuust kan lijken als men zelf wenst. Verder is het zo dat alle gietvloeren van Gietvloer.net onderhoudsvrij van karakter zijn en door het naadloos leggen eenvoudig zijn schoon te maken. Het applicatieteam is gewend om in nieuwbouwhuizen gietvloeren aan te brengen en doet dit uitermate zorgvuldig. Het voordeel is bovendien dat er al in een vroeg stadium van het bouwproject een keuze voor een gietvloer te maken is.