Gietvloeren voor nieuwbouwproject Boekhuis in Amersfoort

Boekhuis is een prachtig nieuwbouwproject dat vorm heeft gekregen in de oude bibliotheek Zonnehof in Amersfoort. Er zijn in totaal drieëntwintig levensloopbestendige appartementen verrezen in verschillende groottes. Het betreft hier koopappartementen die zo populair waren dat alles al verkocht is voordat er met de start van de bouw is begonnen. De appartementen komen in het najaar van 2017 beschikbaar voor de bewoners. De oude bibliotheek heeft een lange tijd leeg gestaan, nadat er in 2014 sprake is geweest van een verhuizing naar een nieuwe locatie in Amersfoort. Daarna is het idee ontstaan om het leegstaande pand van de gemeente op te kopen om er een woongebouw met levensloopbestendige appartementen van te maken. Lees hier meer over gietvloeren voor nieuwbouwproject:

Gietvloeren voor nieuwbouwproject

De eigenaren van de koopappartementen zijn zelf de opdrachtgevers geworden. Hiervoor is destijds Woonvereniging Broekhuis opgericht. Het opdrachtgeverschap gaat echter uiteraard een stapje verder, want iedere eigenaar is eveneens de opdrachtgever ten aanzien van de wijze waarop het appartement wordt ingericht. Dan kan meteen de link worden gelegd met Gietvloer.net dat als bedrijf als leverancier van gietvloeren voor de nieuwbouwappartementen van het project Boekhuis optreedt. Het bijzondere van deze specialist in gietvloeren is dat voor de buren van het project Boekhuis een korting beschikbaar is gesteld. Dat is overigens heel gebruikelijk bij Gietvloer.net dat als bedrijf door middel van de burenkorting nieuwe eigenaren gezamenlijk wil laten profiteren van een financieel voordeel.

Gietvloer Amersfoort

Gietvloeren voor nieuwbouwproject

De korting is niet het enige voordeel waarvan geprofiteerd wordt bij de aanschaf van een gietvloer. Er zijn namelijk meerdere voordelen van toepassing. De gietvloer biedt warmte en comfort, maar kan eveneens gecombineerd worden met vloerverwarming. Het materiaal is slijtvast en er is sprake van een naadloos karakter. Dat maakt de gietvloer op zichzelf een ideaal vloer om in vrijwel elke ruimte van de nieuwbouwwoning te plaatsen. Door hiervoor te kiezen, wordt er zelfs een bijzondere eenheid gecreëerd. Een eenheid in dezelfde kleur of met de optie voor iedere ruimte voor een andere kleur te kiezen. Overigens begint de keuze bij het type vloer, want er zijn eveneens opties om een betonlook vloer designbetonvloer of woonbeton te laten aanbrengen door Gietvloer.net. Gegarandeerde procesbegeleiding van begin tot eind en de gietvloer wordt gemaakt en aangebracht door professionals.

Gietvloeren voor nieuwbouwproject