De Wij in Utrecht is een nieuwbouwproject waar het heerlijk wonen is. Er zijn reeds woningen gebouwd, maar er komen ook nog nieuwe huizen bij. In het derde kwartaal van 2018 is er een nieuwe verkoopronde voor woningen aan de oostzijde van het project. Naast patiowoningen komen er herenhuizen en is er ruimte voor de realisatie van een hoekvilla. De Wij is een nieuwe woongebied in Welgelegen en heeft een rustig karakter met een ideale balans als het gaat om wonen en werk. De stad is op korte afstand gelegen, zodat het beste van twee werelden zich hier verenigt.

Gietvloeren ideaal voor nieuwbouw

Gietvloeren ideaal voor nieuwbouw

Gietvloeren ideaal voor nieuwbouw: het is heerlijk om na een dag hard werken thuis te komen in het nieuwe huis en daar ontspanning te vinden. Daarvoor is het belangrijk dat het gevoel van thuiskomen optimaal beleefd wordt. De basis hiervoor is te leggen met de keuze voor een gietvloer van Gietvloer.net. Dat biedt in ieder geval al de garantie op een geweldig comfort en bijzondere uitstraling door het strakke naadloze design. Wie er nog meer gevoel in wil leggen, heeft de keuze om voor meer levendigheid te kiezen. In dat geval is de keuze voor woonbeton, designbetonvloer of voor een betonlook vloer snel gemaakt. Deze opties zijn allemaal beschikbaar bij Gietvloer.net. Dit bedrijf heeft zich ontwikkeld tot specialist in gietvloeren voor kleine en grote nieuwbouwprojecten. Interessant in dat kader is de korting voor nieuwe bewoners van De Wij in Utrecht die voor een gietvloer van Gietvloer.net kiezen. Zie hier een overzicht van de gietvloer prijzen en neem contact met ons op voor meer informatie.

Gietvloeren ideaal voor nieuwbouw

Gietvloer.net biedt een grote verscheidenheid aan keuzes als het gaat om de vloersamenstelling, kleur en het design. De expertise van deze specialist in gietvloeren is beschikbaar om maatwerk te leveren. Gedurende de bouw van de nieuwe woning in De Wij vindt er procesbegeleiding plaats. Daarbij is er rekening te houden met de planning van de voortgang en oplevering van de woning om de gietvloer op een gunstig moment aan te brengen. De uitvoering vindt op professionele wijze plaats door de inzet van ons eigen applicatieteam.

Gietvloeren ideaal voor nieuwbouw