Gietvloeren in Carte Blanche nieuwbouwwoningen in Amsterdam

Carte Blanche is een schitterend nieuwbouwproject in Amsterdam. De huizen worden met een tuin opgeleverd en dat is echt redelijk uniek in Amsterdam. Noorderhof-Zuid vormt in Amsterdam Nieuw-West de basis voor de realisatie van het project Carte Blanche. Het wonen wordt hier echt persoonlijk gemaakt. Iedereen heeft zelf de kans om de woning geheel naar eigen inzicht samen te stellen. Hierdoor ontstaat er een origineel straatbeeld met veel afwisseling in architectuur. Het project omvat in totaal 107 eengezinswoningen in een omgeving met scholen, sportverenigingen, winkels en andere belangrijke voorzieningen. De huizen bevinden zich bij het Sloterpark en de Sloterplas, zodat er eveneens sprake is van een groene omgeving.

Gietvloer carte blanche amsterdam

Het wonen op maat betekent dat iedereen met betrekking tot de woonstijl met de eigen voorkeuren rekening kan houden. De buitenkant en de indeling van de huizen zijn uniek en voor het interieur geldt uiteraard altijd dat er sprake is van een persoonlijke keuze ten aanzien van het realiseren van de eigen sfeer. Om een originele uitstraling en aangename sfeer in huis te creëren, is een gietvloer van Gietvloer.net ideaal. Gietvloeren zijn moderne vloersystemen die in verschillende soorten beschikbaar zijn. Naast de kunststof gietvloeren, kan bijvoorbeeld ook voor woonbeton gekozen worden. Verder zijn er opties beschikbaar in de vorm van designbetonvloer en betonlook vloeren. Volop keuze dus om met de eigen persoonlijke voorkeur rekening te houden.

Carte blanche amsterdam

Er zijn veel voordelen te noemen als het gaat om de gietvloeren van Gietvloer.net die bij uitstek geschikt zijn om toe te passen in nieuwbouwwoningen. Gietvloer.net is op het gebied van het aanbrengen van gietvloeren in nieuwbouwhuizen een specialist. Een specialist die meedenkt en verschillende opties aandraagt, zodat er tot de beste keuze kan worden gekomen. Bovendien wordt er vanaf het eerste begin trajectbegeleiding geboden en die stopt pas op het moment dat er sprake is van tevredenheid met het resultaat. Gietvloeren kunnen prima gecombineerd worden met vloerverwarming en mochten er meerdere buren zijn die gecharmeerd zijn van een gietvloer dan kan er een burenkorting verkregen worden.

Carte blanche amsterdam