Het is fijn wonen in de woningen van Antoniuskwartierfase 2 en zeker in combinatie met een gietvloer in de nieuwbouwwoning. Het Antoniuskwartier fase 2 is ontwikkeld op een prachtige locatie in Utrecht in de wijk Overvecht. Er zijn in de tweede fase van het unieke nieuwbouwproject ruim 150 woningen ontwikkeld. Het grootste deel hiervan betreft koopwoningen. De huizen staan in een prachtige omgeving tussen Pampadreef, Rio de Janeirodreef en Belo Horizontedreef. De karakteristieke architectuur is het beste te omschrijven als de woningstijl van de jaren dertig.

Antoniuskwartier fase 2 gietvloer

Het is stijlvol wonen in de woningen van Antoniuskwartierfase 2 en zeker met een gietvloer in huis. Dan is er sprake van exclusief wooncomfort dat ervoor zorgt dat het niet alleen in de omgeving, maar ook in het nieuwe huis fijn wonen is. Thuis een goed gevoel hebben en heerlijk relaxen of even bezig zijn. Dat is belangrijk en de basis hiervoor is te leggen met een gietvloer van Gietvloer.net. Een gietvloer is nu eenmaal een perfecte vloer voor een woning. Naast het comfort is er sprake van gemak en hygiëne voor wat betreft het schoonmaken en schoonhouden van de vloer. Er is geen enkel kiertje en geen enkel naadje te bekennen in een gietvloer van Gietvloer.net. Dat maakt deze vloeren ook zo geschikt om in de keuken te laten doorlopen om zo voor een aansluitende eenheid te zorgen. Het ontbreken van naadjes en kieren verheffen deze vloer met een vlak en strak oppervlak tot een hygiënisch vloersysteem.

Antoniuskwartier fase 2 gietvloer

De gietvloeren van Gietvloer.net zijn bovendien bijzonder stijlvol te noemen en zijn te leveren in allerlei kleuren en dessins. Er is zelfs onderscheid te maken in het soort vloer, want designbetonvloeren, woonbeton en betonlook vloeren zijn eveneens in het assortiment beschikbaar. Dat maakt het mogelijk om met een gietvloer van Gietvloer.net in het nieuwe huis een geheel eigen stijl te creëren. Door bijvoorbeeld met de kleur rekening te houden en het interieur industrieel en robuust te laten zijn. Of door voor een subtiele verweving van kleureffecten te komen die zo prachtig tot uiting komt in een betonlook vloer.

Antoniuskwartier fase 2 gietvloer