194 appartementen en penthouses

In 2021 is de bouw van nieuwbouwcomplex Olympiade in Amstelveen van start gegaan en een groot deel van de appartementen en penthouses is al verkocht. De nieuwbouwwoningen zijn onderverdeeld in meerdere complexen die allemaal naar grote steden vernoemd zijn. Ieder appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een balkon tot beschikking. De lichtinval is voor ieder appartement ideaal dankzij de enorme ramen en lichte muurkleur.

Unieke locatie te midden van de natuur

Olympiade wordt gezien als een van de sportiefste plekken in de regio. De appartementencomplexen worden omringd door o.a. een sportschool en sportvelden waar bewoners diverse sporten kunnen uitoefenen, zoals rugby, tennis en alle vormen van atletiek. Ook in de directe omgeving te vinden, zijn o.a. een kinderopvang, supermarkten en openbaar vervoer voorzieningen. In 25 minuten bent u op de Zuidas en in 10 fietsen bent u in het stadshart van Amstelveen.

Korting op offerteprijs

Een gietvloer is voor nieuwbouwwoningen een van de beste keuzes! En onze scherpe offerteprijs kan zelfs nog scherper! Door voor een grotere oppervlakte te kiezen, krijgt u korting op de totaalprijs van uw gietvloer. Dit betekent dus ook dat u samen met uw (directe) buren kunt kiezen voor een gietvloer in jullie nieuwbouwappartement. U kunt hierbij natuurlijk nog steeds zelfs uw vloer kiezen; wij kijken enkel naar het aantal vierkante meters. Wilt u meerdere kamers of zelfs verdiepingen voorzien van een gietvloer, ook dan krijgt u een mooie korting op de offerteprijs.

Ook een gietvloer in uw nieuwbouwwoning?

Heeft u zo’n prachtig appartement in Olympiade, maar weet u nog niet wat u met de vloer aan moet? Als ware gietvloerspecialist kunnen we u uitstekend adviseren over de vele gietvloermogelijkheden voor uw woning. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over deze veelzijdige vloeren of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen.