Wij hebben voor het eerst een gietvloer in een woonboot aangebracht! Bij Gietvloer.net zijn wel wel in voor een kleine uitdaging. Om de gietvloer naadloos te kunnen aanbrengen was het nodig om de woonboot eerst door middel van lood volledig recht te leggen. Want als een ondervloer niet waterpas is zal de gietvloer niet volledig egaal worden. Gelukkig is het prima gelukt! Wij hebben de gietvloer in totaal op 78 vierkante meter aangebracht.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer met onwijs veel voordelen. Dat is dan ook de reden waarom steeds meer mensen voor een gietvloer kiezen. Een gietvloer is naadloos, vochtwerend, hygiënisch, duurzaam, sterk en heeft een mooie en moderne uitstraling. Gietvloeren zijn er in verschillende soorten en in veel verschillende kleuren. Zelfs wanneer de door u gewenste kleur niet in onze collectie voorkomt kunnen we deze speciaal maken. De bewoners van deze Amsterdamse woonboot hebben gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de tint ‘Storm’. Een mooie lichte beige tint.

De gietvloer is schitterend. De lichte kleur maakt de ruimte optisch groter en heeft een
warme uitstraling. Erg fijn dat Gietvloer.net een gietvloer in onze woonboot kon aanbrengen.

Een sfeervol en licht interieur

Een woonboot is kleiner dan een gemiddelde woning, daarom moet er slim worden nagedacht over de inrichting. Dat hebben de bewoners van deze woonboot zeker gedaan. Het interieur, waaronder de gietvloer, is erg licht, wat de ruimte optisch groter maakt. Het keukenblok en de eettafel zijn een verlengde van elkaar, wat ook ruimte bespaard en de ruimte optisch groter maakt. De vele planten en het gezellige zithoekje met een vloerkleed zorgen voor sfeer.

Een vloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over onze gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!