Een PU gietvloer Green Line vormt de basis van het interieur van deze woning in Oegstgeest. De bewoners van middelbare leeftijd hebben voor een gietvloer gekozen omdat deze erg praktisch en comfortabel is.

Gietvloer in een woning in Oegstgeest

De bewoners hebben ervoor gekozen om de PU gietvloer Green Line in de gehele woning te laten aanbrengen. In totaal is de gietvloer door ons op 140 vierkante meter aangebracht. Ook in de badkamer ligt nu de gietvloer. Een gietvloer is vochtwerend en volledig naadloos. Daarom is de vloer ook geschikt voor de badkamer, het toilet en de keuken. Er is gekozen voor de betonlook kleur ‘Steen’, een neutrale grijstint.

We zijn erg tevreden over Gietvloer.net. Alles is goed uitgevoerd en we vonden het leuk dat we samen met het team de mate van de betonlook mix konden bepalen. De PU gietvloer Green Line is praktisch en erg comfortabel.

Een betonlook gietvloer

Bij een betonlook mix voor een gietvloer worden twee kleuren gemixt. Hierdoor ontstaat het mooie effect waardoor de gietvloer erg op een betonnen vloer lijkt. U kan zelf bij het mixen van de betonlook aanwezig zijn, zodat het resultaat precies aan uw wensen voldoet.

Een klassiek interieur

De grijze gietvloer vormt hier een mooie basis van een rustig en klassiek ingericht interieur. De muren, het keukenblok en de bank hebben lichte tinten, terwijl er vooral voor klassieke donkere houten meubels is gekozen. Dit zorgt voor een mooi contrast. Vanuit de woonkamer is er een geweldig uitzicht over het water en de hoge ramen zorgen voor aangenaam veel lichtinval.

Wandafwerking van Gietvloer.net

In de badkamer hebben we niet alleen de grijze PU gietvloer Green Line geplaatst, op de muren hebben we ook de donkergrijze wandafwerking ‘Pure’ aangebracht. De gietvloer loopt helemaal door tot in de inloopdouche. Het is een erg mooie badkamer geworden met een minimalistische stijl.

Ook een gietvloer in uw woning?

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Graag tot ziens!