Een vloer waarop geleefd kan worden en die goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming, daar waren de bewoners van deze woning in Maartensdijk na een verbouwing naar op zoek. Een gietvloer bleek de perfecte vloer te zijn. Via het internet zijn ze bij Gietvloer.net terecht gekomen. Na een bezoek aan onze showroom hebben ze de keuze gemaakt voor een betonlook gietvloer in de tint ‘Concrete’.

Nieuwe vloer na de verbouwing

De benedenwoning is volledig verbouwd, waardoor er een mooie grote open keuken is ontstaan, die direct in verbinding staat met de woonkamer. De bewoners wilden graag dat de kleur van de Gietvloer Green Line overeen kwam met het aanrechtblad van de keuken. Omdat ze een stuk van het aanrechtblad hadden meegenomen kon de perfecte kleur worden uitgezocht. Dat was de betonlook tint ‘Concrete’. Dit is een koele lichtgrijze tint met een betonlook effect. Ze wilden geen volledig effen vloer, want met drie kinderen is het fijn als er op de vloer geleefd kan worden. Op de gietvloer met het betonlook effect is vuil minder snel te zien.

We zijn door het team van Gietvloer.net erg goed geholpen. Ze hebben met ons meegedacht bij het maken van keuzes en ons van duidelijke informatie voorzien. Deze expertise geeft echt vertrouwen! We zijn heel tevreden met het eindresultaat.

Een grote open keuken

Het eindresultaat na de verbouwing is schitterend. De open keuken is heel licht en ruim, naast een kookeiland is er ook plek voor een grote eettafel met wel 8 stoelen. Door de hoge ramen valt veel licht naar binnen. Omdat er wit, lichtgrijs en licht hout gebruikt is, is het gehele resultaat erg fris. In de woonkamer past de grijze hoekbank perfect bij de grijze gietvloer.

Een gietvloer en vloerverwarming

Een gietvloer is een geweldige combinatie met vloerverwarming. Onze Gietvloer Green Line wordt gemaakt op basis van de kunsthars polyurethaan. Dit maakt de vloer licht elastisch waardoor de vloer niet scheurt bij temperatuursverschillen. Ook laat een gietvloer warmte snel door omdat het materiaal zich snel aanpast aan de omgevingstemperatuur en omdat een gietvloer slechts enkele millimeters dik is. Wij raden het zeker aan om een gietvloer met vloerverwarming te combineren. Zo kunt u van nog meer comfort genieten!

Interesse in een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Een PU gietvloer Green Line is een fijne leefvloer met een mooie uitstraling. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier vertellen wij u graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt ook online een vrijblijvende offerte aan vragen. Gietvloer.net levert gietvloer in heel Nederland.