Deze nieuwbouwwoning ligt direct aan het water in Loosdrecht. Daarom waren de bewoners van de woning op zoek naar een vochtwerende vloer die ook bij hun stijl past. Ze hebben gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in een betonlook uitvoering en in de kleur ‘Concrete’. Wij hebben de vloer in totaal op 119 vierkante meter aangebracht.

Een waterdichte vloer

Omdat de woning aan het water ligt, is het belangrijk dat de vloer waterdicht is. Bij de woning hoort een vlonder en de bewoners hebben ook een bootje. Daarom kan er nog wel eens water mee naar binnen komen. Een PU Gietvloer Green Line is volledig vochtwerend. Dit komt door het hoofdbestanddeel van de gietvloer, de kunststof polyurethaan. Vocht blijft hierdoor bovenop de vloer liggen en is makkelijk te verwijderen. Dit maakt de vloer ook erg makkelijk schoon te maken. En omdat een gietvloer volledig naadloos wordt aangebracht, kan het vocht ook niet in kieren of gaten verwijnen. Het is belangrijk om een vloer vochtvrij te houden. Want als er lang vocht blijft staan, kunnen er ongezonde schimmels in de vloer ontstaan.

De gietvloer is prachtig. We zijn erg blij met de kleur en hij is ook heel makkelijk schoon te maken. Wel vind ik dat het meteen te zien is als de vloer vies is. Maar daardoor weet je ook zeker dat de vloer echt schoon is als je hem hebt schoongemaakt. Ik realiseer me nu hoe vies andere vloeren kunnen zijn zonder dat je dit ziet.

Vuil te zien op een gietvloer

Bij een lichte gietvloer zoals in deze woning is vuil inderdaad sneller te zien dan bijvoorbeeld op een donkere houten vloer of op donker tapijt. Zeker als het gaat om een woning met veel lichtinval. Als u wilt voorkomen dat vuil snel te zien is op de vloer, raden we u aan om voor een donkere kleur gietvloer te gaan.

Lichte grijstinten

In de woning zijn verschillende grijstinten gebruikt. Dit maakt het een harmonieus en rustig geheel. De grijze gietvloer vormt een mooie basis. De print op de muur in de open keuken is een bijzonder detail en past perfect bij de rest van het interieur. Vanuit de open keuken is er een geweldig uitzicht over het water. De grote ramen maken de woning heel licht

Interesse in een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Een PU gietvloer Green Line is een fijne leefvloer met een mooie uitstraling. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier vertellen wij u graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt ook online een vrijblijvende offerte aan vragen. Gietvloer.net levert gietvloer in heel Nederland.