Gietvloer in een vrijstaande woning in Diemen

In deze vrijstaande nieuwbouwwoning in Diemen hebben we een PU gietvloer Green Line aangelegd. De woning maakt deel uit van de nieuwbouwwijk Plantage Buiten gelegen in het zuidelijke deel van Diemen. Het is een fijne plek om te wonen, met dichtbij verschillende voorzieningen. In de woning woont nu een gezin met een kind.

Gietvloer op meerdere etages

Het gezin heeft ervoor gekozen om de gietvloer op meerdere etages te laten aanbrengen. Zo is de PU gietvloer Green Line aangebracht op de begane grond, waar de hal, de woonkamer en de woonkeuken zich bevinden. Maar de gietvloer is ook op de eerste verdieping aangebracht, op de overloop, in de speelkamer en in de verschillende slaapkamers. Ook in het gastenverblijf ligt nu een strakke PU gietvloer Green Line. In totaal is er bijna 150 vierkante meter aan gietvloer aangebracht. Er is gekozen voor de betonlook kleur ‘Silika’. Een prachtige neutrale grijstint.

Het was een spannend traject met een prachtig eindresultaat!

Gietvloer in een vrijstaande woning in Diemen

Het interieur van de woning krijgt langzaamaan steeds meer vorm. Nog niet alle kamers in het huis zijn volledig ingericht, maar de kamers die al wel af zijn zien er geweldig uit. In de woonkeuken is er voor een strakke witte keuken gekozen met metalen details, die mooi staat in combinatie met de grijze gietvloer. In de woonkamer is gekozen voor een combinatie van verschillende stoere meubels. Het grote zachte vloerkleed zorgt voor wat meer warmte en breekt leuk met de gietvloer.

Een ander mooi detail in de vrijstaande woning zijn de bijzondere houten deuren in de hal en op de overloop. Deze prachtige deuren zijn stoer en modern en staan dan ook geweldig bij de PU gietvloer Green Line.

Burenkorting

We hebben niet alleen bij dit gezin, maar tegelijkertijd ook bij twee andere woningen in Diemen gietvloeren geplaatst. Wist u dat u bij ons van burenkorting kan genieten? Dit kan erg interessant zijn als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht. De buren hebben dan immers ook een nieuwe vloer nodig! Hoe meer buren meedoen, hoe hoger de korting. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een gietvloer in uw woning?

Heeft u interesse in een gietvloer? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. We vertellen u graag meer over onze gietvloeren.