Het echtpaar dat in deze nieuwbouwwoning in Hoef en Haag woont heeft allerlei vloeren overwogen, maar hun keuze is uiteindelijk op een gietvloer gevallen. Een gietvloer is niet alleen praktisch, maar ook heel mooi! Wij hebben in deze woning een betonlook gietvloer aangebracht op in totaal 89 vierkante meter in de tint ‘Steen’.

Een gietvloer als nieuwe vloer

Onderdeel van het inrichten van de nieuwe woning was het uitzoeken van een nieuwe vloer. Maar welke vloer het ging worden, dat was nog niet zo makkelijk voor de bewoners van de woning. Voorheen hebben ze plavuizen gehad, die niet naadloos waren en niet mooi recht lagen. Die werden opgevolgd door een eikenvloer, wat toch wel erg veel onderhoud nodig had. Daarom was het nu tijd voor een vloer die zowel mooi als onderhoudsarm is. Een gietvloer was de oplossing. Het echtpaar vindt de PU Gietvloer Green Line erg mooi.

Een betonlook gietvloer

Een PU Gietvloer Green Line is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en zowel in solo als in betonlook uitvoering. Bij een betonlook uitvoering mengen we twee tinten met elkaar, zodat er lichte kleurverschillen in de vloer te zien zijn. Omdat we de vloer met de hand aanbrengen krijgt de gietvloer een uniek en subtiel betonlook effect.

Het was even zoeken, maar we hebben onze droomvloer gevonden! Het contact met Gietvloer.net was erg aangenaam. We zijn zeer tevreden.

Leer en metaal

De woning is modern ingericht. De meeste meubels zijn deels van leer of metaal, zoals de zwarte leren banken en stoelen met metalen poten en de metalen tafeltjes. Ook in de keuken komt zwart weer terug in de oven en heeft ook het keukenblok metalen accenten. Het zwarte leer en het metaal glimmen, wat een leuk contrast is met de matte gietvloer.

Interesse in een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Een PU gietvloer Green Line is een fijne leefvloer met een mooie uitstraling. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier vertellen wij u graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt ook online een vrijblijvende offerte aan vragen. Gietvloer.net levert gietvloer in heel Nederland.