Dit monumentale pand in Hilversum was jaren geleden een badhuis. Inmiddels is het een prachtige woning die kortgeleden volledig verbouwd is. Als onderdeel van de verbouwing hebben wij een nieuwe gietvloer geplaatst. In totaal op ruim 180 vierkante meter. De bewoners hebben gekozen voor een gietvloer in een lichte tint.

Een lichte gietvloer

Onze gietvloeren zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer in een lichte tint. Dat heeft een rustige uitstraling en laat de ruimtes optisch groter lijken, vooral wanneer de gietvloer in meerdere kamer ligt. Een nadeel van een lichte gietvloer is dat vuil er sneller op te zien is, maar gelukkig is een gietvloer erg makkelijk schoon te maken.

De vloerleggers van Gietvloer.net legden erg goed uit wat ze gingen doen. Ze beantwoordden al onze vragen. Ook vonden we het erg fijn dat we mee konden kijken bij het aanbrengen van de gietvloer.

Waarom een gietvloer?

De bewoners van deze woning wisten al heel lang dat ze ooit een gietvloer wilden. Helaas was het in de vorige woning niet mogelijk, maar nu ze verhuisd zijn kan het wel. De lichte tint vinden ze erg mooi en modern. Het past precies bij hun smaak! Maar naast dat een gietvloer geliefd is om zijn uiterlijk, is de vloer ook geliefd om zijn praktische voordelen. Een gietvloer is namelijk comfortabel, naadloos, vochtwerend, goed te combineren met vloerverwarming en erg makkelijk schoon te maken.

Een combinatie van wit en hout

Het interieur van deze woning is modern met een klassiek randje. De gietvloer en de witte muren vormen een frisse basis. De woning is verder ingericht met vooral houten meubels met een mix van een moderne en klassiek stijl. Vooral het unieke ontwerp van de banken en de fauteuil in de woonkamer vallen op.

Interesse in een gietvloer?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Gietvloer.net levert gietvloer in heel Nederland.