In een schitterende nieuwbouwwoning in Culemborg hebben we een PU gietvloer Green Line geplaatst. De woning is door de bewoners in samenwerking met een architect ontworpen en heeft een unieke uitstraling en inrichting. De betonlook gietvloer vormt er een mooie rustige basis.

Een gietvloer in een moderne woning

De nieuwbouwwoning heeft een minimalistisch en origineel ontwerp, met veel grote ramen en strakke lijnen. De naadloze betonlook gietvloer past helemaal bij deze stijl. Er is door de bewoners gekozen voor een PU gietvloer Green Line in de kleur ‘Chique’, een lichte grijstint.

Een naadloze vloer

Wij hebben op de gehele begane grond de gietvloer aangebracht. In totaal op wel 146 vierkante meter. In elke ruimte loopt de vloer naadloos over. Omdat een gietvloer door ons team van professionals volledig met de hand wordt aangebracht, kan deze precies op maat worden gemaakt. Met als bijkomend effect dat de verschillende ruimtes optisch met elkaar worden verbonden.

De werking op de gietvloer vind ik schitterend. En de gietvloer draagt bij aan het strakke interieur van de woning.

Een modern en strak interieur

Over het interieur van deze woning is duidelijk nagedacht. Alles is op elkaar afgestemd en de moderne meubels staan dan ook mooi bij elkaar. Zo past de grijze gietvloer mooi bij de donkergrijze gordijnen en het donkergrijze wandmeubel. In het sobere interieur is veel wit, grijs en zwart gebruikt. Dé kleuren die je veel ziet in een minimalistisch interieur. Maar de appeltjesgroene eetkamerstoelen zijn een uitzondering en vallen dan ook meteen op. Een leuk verfrissend effect!

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op om een af-spraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier bespreken we graag alle mogelijkheden met u. Of vraag eerst online een vrijblijvende offerte aan.