In deze prachtige nieuwbouwwoning in het plaatsje Cothen in de provincie Utrecht hebben we een betonlook gietvloer aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor de kleur ‘Chique’, een rustige grijstint. Wij hebben de gietvloer in totaal op 120 vierkante meter aangebracht. De gietvloer ligt zowel op de eerste als op de tweede verdieping.

De voordelen van een gietvloer

Een PU Gietvloer Green Line is een vloer met diverse voordelen. Het is een erg praktische vloer, omdat een gietvloer volledig vochtwerend en naadloos is. Daarom is de vloer geschikt voor elke ruimte in een woning, inclusief de badkamer. Daarnaast is een gietvloer licht flexibel en daardoor comfortabel en te combineren met vloerverwarming. Ook is een PU Gietvloer Green Line geliefd om zijn looks. De vloer is volledig strak en glad en heeft een moderne uitstraling.

Kiezen voor een betonlook effect?

De gietvloer in deze woning heeft een betonlook effect. Wij creëren dit effect door twee tinten te combineren. Met als eindresultaat een vloer die erg op een betonnen vloer lijkt. Door de lichte kleurverschillen in de vloer is de gietvloer iets speelser dan een solo tint gietvloer. Ook heeft een betonlook gietvloer als voordeel dat vuil er minder snel op te zien is.

Ik vind de kleur van de gietvloer erg mooi en hij sluit goed aan bij de rest van ons interieur.

Modern interieur met Afrikaanse tintje

De ruime woning is schitterend ingericht met een moderne stijl. De grijze gietvloer en de witte muren zijn een rustige basis en de groene muur in de woonkamer is erg vrolijk. Ook de vele planten zorgen voor een gezellige sfeer. In de meubels komen de kleuren grijs, zwart en groen terug en er zijn verschillende details die een Afrikaans tintje aan het interieur geven, zoals de zebra print kussentjes, het tapijt van een dierenhuid en de witte giraffe aan de muur.

Interesse in een gietvloer?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Gietvloer.net levert gietvloeren in heel Nederland.