In een nieuwbouwwoning is het slim om een gietvloer te laten aanbrengen. Want de vloer kan direct over de betonnen ondervloer worden aangebracht en vaak kunnen wij de vloer net voor de oplevering van de woning plaatsen. Daarnaast is het slim om in een nieuwbouwwoning de gietvloer op een grote oppervlakte te plaatsen. Dit scheelt u in kosten en staat ook nog eens prachtig. Ook de bewoners van deze nieuwbouwwoning in Alphen aan den Rijn hebben gekozen voor een gietvloer. Wij hebben de PU Gietvloer Green Line in totaal op 75 vierkante meter geplaatst.

Een betonlook gietvloer

Bij een betonlook gietvloer creëren we het betonlook effect door twee verschillende tinten te combineren. Doordat we de gietvloer met de hand aanbrengen ontstaat er dan een uniek effect. Hierdoor lijkt de gietvloer op een betonnen vloer. Het betonlook effect is niet alleen mooi, maar heeft ook als voordeel dat vuil er minder snel op te zien is.

We waren op zoek naar een vloer die uit één deel bestaat met een strak uiterlijk en die te combineren is met vloerverwarming. En dat is de betonlook gietvloer zeker! We zijn er zeer tevreden over!

Een warme grijstint

Bij Gietvloer.net heeft u de keuze uit een groot aanbod aan kleuren, waaronder diverse grijstinten. Grijs is de populairste kleur voor gietvloeren, maar sommige mensen vinden grijs wat kil. Ook de bewoners van deze woning wilden geen kille grijstint. Ze hebben daarom gekozen voor de tint ‘Concrete’, een warme grijstint die naast de groene muur ook wat groen aandoet.

Een modern ingerichte woning

De woning is mooi en modern ingericht met hippe meubels als een leren bank, een vervaagd tapijt en een mix ’n match van eetkamerstoelen. De keuken is erg licht, wat door de witte muren en het witte keukenblok wordt versterkt. De PU Gietvloer Green Line komt hier heel mooi uit. In de woonkamer geeft de groene muur ook een leuk effect.

Interesse in een gietvloer?

Heeft u interesse in een gietvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gietvloer.net heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van gietvloeren. Wij leveren vloeren van hoge kwaliteit en begeleiden u tijdens het gehele traject. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren en opties zoals vloerverwarming. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!