Gietvloer in een woning in IJburg

IJburg is een jonge wijk in Amsterdam, waar wij wederom in een woning een PU gietvloer Green Line hebben gelegd. Dit keer in een woning in het nieuwbouwproject Zeeburgerbaai. Het gezin met twee tieners ervaart de gietvloer als erg comfortabel.

We zijn zeer tevreden over de gietvloer. De vloer is erg mooi aangebracht en voelt heel comfortabel. We willen niet meer anders!

Wonen aan het water

Het moderne appartement heeft een prachtig uitzicht over het water. Een uitzicht waar de bewoners elke dag weer van genieten. Voor hen voelt het alsof ze wonen in een buitenhuis. In het interieur van het appartement is er vooral gekozen voor strakke en moderne meubels, zoals het houten wandmeubel en de ijzeren fauteuils. De vloerkleden en de kunst aan de muur maken het interieur persoonlijk en sfeervol.

Een betonlook gietvloer

In de prachtige woning hebben wij in de hal, de open keuken en de woonkamer de PU gietvloer Green Line aangebracht. In totaal op ruim 60 vierkante meter. De bewoners hebben gekozen voor een betonlook gietvloer in de tint Zirkoon, een lichtbruine kleur. Bij een betonlook gietvloer worden er twee kleuren gemixt, zodat de vloer echt van beton lijkt. Een lichte bruintint oogt warm en rustig.

Gietvloer in een woning in IJburg

Er wordt vaak voor een gietvloer gekozen omdat de vloer er prachtig uitziet, maar ook omdat de vloer zo comfortabel is. Een PU gietvloer Green Line is namelijk licht elastisch, waardoor de vloer erg comfortabel aanvoelt. Om de mate van comfort nog meer te verhogen is het ook mogelijk om een gietvloer met vloerverwarming te combineren.

Wonen in de Zeeburgerbaai

De Zeeburgerbaai is een nieuwbouwproject bestaande uit 28 woningen op het eerste eiland van IJburg, het Steigereiland. De woningen zijn gebouwd op een platform boven het water. Vanuit de woningen kan u daarom genieten van een geweldig vergezicht over het water. Het is wonen in Amsterdam, waarbij u toch ook van natuur en vrijheid kan genieten.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een gietvloer? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze verschillende gietvloeren tijdens een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens!