Tooltip Text

Vrijstaande woning met metalen balken

Coatingvloer.nl heeft in deze prachtige vrijstaande woning te Berkel en Rodenrijs over twee woonlagen een nieuwe gietvloer gegoten. Het mooie vastgoed is voorzien van metalen balken, die in de living zichtbaar zijn verwerkt. Dit zorgt voor een rauwe, industriële look.

Een gietvloer is uitstekend te combineren met allerlei soorten interieurdesigns. Doordat de klant een rijke keuze aan kleuren heeft, is een gietvloer veelzijdig toe te passen.

Royale lichtinval

Het bijzondere aan de vrijstaande woning is het aantal grote raampartijen, op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Dit trekt de groene omgeving naar binnen, waardoor het uitzicht een prominent onderdeel is van het interieur. De woonkamer is aan de achterzijde volledig voorzien van glas, waardoor het zitgedeelte een eenheid vormt met de patio. De patio is dan ook niet omheind, waardoor het uitzicht ongelimiteerd uitstrekt.

Solo Steel & Schelp

Er zijn twee verschillende kleuren gietvloeren gelegd. Voor de begane grond koos de klant voor de kleur Solo Steel: een grijstint die uitstekend past bij de industriële uitstraling, die de klant nastreefde. Op de 1e verdieping is gekozen voor de kleur Solo Schelp: een ietwat warmere, lichte taupe-tint.

Natural Wall

De gietvloer is doorgetrokken naar de badkamer. De wanden zijn voorzien van Natural Wall in de kleur Proud. De badkamer is nu volledig naadloos en onderhoudsarm. De strakke afwerkingen op de vloer en muren geven de badkamer een serene en luxe sfeer.

Het voordeel van een gietvloer in uw badkamer is dat deze waterafstotend, onderhoudsarm en duurzaam is. Er kan geen water meer in naden en voegen kruipen. Daarnaast is het zeer gemakkelijk schoon te houden.

Coatingvloer.nl: design vloeren en muurafwerkingen

Voor zowel uw vloeren als muren kunt u terecht bij Coatingvloer.nl. Bekijk eens onze andere blogs om meer inspiratie op te doen voor uw eigen woning. Vraag online een vrijblijvende offerte op voor een prijsopgave. U bent ook van harte welkom bij onze showroom in Amsterdam.