Net als de buren hebben de bewoners van deze vrijstaande woning in Diemen gekozen voor twee kleuren gietvloer. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping hebben we een PU gietvloer Green Line aangebracht.

Twee kleuren gietvloer

Op de foto’s van de begane grond kan u goed het effect zien van een betonlook gietvloer. Een betonlook gietvloer bestaat uit twee kleuren die gemixt worden, met als resultaat een gietvloer die eruit ziet als een betonnen vloer. De tekeningen die u in de betonlook gietvloer ziet zijn bij elke betonlook gietvloer uniek. Deze PU gietvloer Green Line heeft de betonlook kleur ‘Dark Grey’. Op de eerste verdieping is er door de bewoners voor een solo kleur gietvloer gekozen, in de tint ‘Steel’. Een solo kleur gietvloer bestaat uit één kleur en is daarom geheel egaal van kleur.  In totaal hebben we in deze woning op 170 vierkante meter de PU gietvloer Green Line geplaatst.

Gietvloer in een vrijstaande woning

De woning is sfeervol ingericht. In de woonkamer is gekozen voor lichtblauw op de muren, wat erg goed samen gaat met de donkergrijze betonlook gietvloer. De lange gordijnen, de lampen en de planten zorgen voor nog meer sfeer in de ruimte. De cognac leren fauteuil en bank zijn leuke eye-catcher waarvan de kleur een goede tegenhanger is tegen de lichtblauwe muur.

De witte keuken met kookeiland is modern en strak, net als de eettafel en eetkamerstoelen. De woning heeft ook grote ramen die voor veel lichtinval zorgen. Vanuit de woonkamer loop je zo door de schuifpuien het terras op. Het totaalplaatje is schitterend!

Wij zijn erg blij met de PU gietvloer Green Line. De gietvloer is makkelijk, naadloos en strak maar niet te kil. De gietvloer is geplaatst door fantastische vakmensen. Bedankt!

Een gietvloer en vloerverwarming

De Pu gietvloer Green Line is hier gecombineerd met vloerverwarming. Wist u dat vloerverwarming en een gietvloer een gouden combinatie zijn? Een gietvloer is erg dun, waardoor de warmte van de vloerverwarming zich snel door de ruimte kan verspreiden. Dat maakt het een duurzame manier van verwarmen. Bij gietvloer.net kunt u ook terecht voor het aanbrengen van vloerverwarming. Zo bespaart u tijd én geld.

Een gietvloer bij u thuis

Lijkt het u wel wat, een gietvloer in uw woning? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de kenmerken van onze gietvloeren. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!