De meeste populaire kleur voor gietvloeren is grijs. Een grijze gietvloer lijkt namelijk twee druppels water op een klassieke betonnen vloer. Ook is grijs een rustige en tijdloze kleur. Maar naast grijs zijn er nog meer kleuren mogelijk. De bewoners van deze vrijstaande woning in Diemen hebben naast een grijze PU gietvloer Green Line ook gekozen voor een gietvloer in de betonlook kleur ‘Mangaan’. Een mooie groene tint die net even wat anders is. Deze tint gietvloer is op de begane grond en op de eerste verdieping aangebracht.

Twee kleuren gietvloer

In de kelder en op zolder ligt nu een PU gietvloer Green Line in de solo grijstint ‘Earth Grey’. Het verschil tussen een betonlook kleurmix en een solo kleur is dat een betonlook mix uit twee tinten bestaat. Hierdoor ontstaan er lichte tekeningen in de gietvloer waardoor de vloer bijna niet van een klassieke betonnen vloer te onderscheiden is. Een solo tint is slechts één kleur wat een heel strak resultaat geeft.

We zijn erg blij met de PU gietvloer Green Line. Vooral met de kleur! De groene tint past overal bij en heeft toch net een andere uitstraling dan bijvoorbeeld grijs. De gietvloer is zeer makkelijk te onderhouden en we zijn erg tevreden over de uitvoering en het resultaat.

Een mooie mix van stijlen

De woning is ruim opgezet en heeft een grote woonkeuken die overloopt in de woonkamer. Het interieur is een mooie mix van stijlen. Moderne meubels als de velours stoelen en de gouden staande lamp zijn gecombineerd met klassieke meubels als de groene fauteuil en de donkergroene kastjes. Groen en grijs vormen de basiskleuren wat geweldig staat bij de groene gietvloer.

Wonen in Diemen

Deze vrijstaande woning maakt deel uit van een jonge woonwijk dichtbij het centrum van Diemen. Het is er heerlijk wonen. Veel woningen hebben een tuin en er wonen voornamelijk jonge stellen en gezinnen. Deze woning is niet de enige in deze wijk waar nu een gietvloer van Gietvloer.net ligt. We hebben hier in twee andere woningen ook een PU gietvloer Green Line aangebracht. Wist u dat u bij Gietvloer.net van burenkorting kan genieten? Hoe meer buren meedoen, hoe lager de prijs per vierkante meter van de gietvloer. We vertellen u er graag meer over in onze showroom.

Een gietvloer bij u thuis?

Bent u benieuwd of een gietvloer is iets voor bij u thuis? Dan willen we u van harte uitnodigen in onze showroom waar we u graag meer vertellen over de diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.