Vlaardingsgeluk 3 is een deel van het nieuwbouwproject Vlaardings Geluk dat gereed is gekomen in 2018. Het project is bijzonder sfeervol uitgevoerd aan de oostzijde van Vlaardingen. In totaal zijn er drie delen en Vlaardings Geluk III is als laatste voltooid. De nieuwe woningen en appartementen bevinden zich aan de rand van het park in de wijk Babberspolder. Er zijn allerlei voorzieningen beschikbaar om fijn te wonen met onder meer een winkelcentrum, speelplekken en scholen voor kinderen, sportvelden en een gezondheidscentrum. De omgeving biedt al een uitstekende basis om heerlijk te leven en dat is uiteraard ook in huis de bedoeling.

Woning gietvloer

Gietvloer.net leverancier gietvloeren

Een heerlijk leven begint bij een fijn interieur dat aangenaam aanvoelt en de basis biedt om comfortabel te relaxen. In dat opzicht biedt Gietvloer.net als leverancier van gietvloeren voor het nieuwbouwproject Vlaadringsgeluk 3 uitkomst. De gietvloeren zijn comfortabel en aangenaam om fijn op te wonen. Het design met een strak en naadloos karakter past zich moeiteloos in een nieuwbouwwoning in om een moderne basis neer te leggen. Dat er meerdere soorten gietvloeren zijn in het assortiment van Gietvloer.net maakt het mogelijk dat een ieder de eigen droomvloer kan laten realiseren. Bijvoorbeeld door voor woonbeton in de nieuwbouwwoning te kiezen. Of door een kunststof gietvloer te laten aanbrengen die de looks van beton heeft en daarom ook wel een betonlook vloer genoemd wordt. Een designinterieur begint weer bij de keuze voor een designbetonvloer. Zo zijn er allerlei opties en het leuke is dat de kleur eveneens geheel naar eigen inzicht uit te voeren is.

Gietvloer.net leverancier gietvloeren

Het comfortniveau van de gietvloeren van Gietvloer.net is hoog en het gemak van het naadloze karakter is ideaal. Bijvoorbeeld als het de schoonmaak betreft, want dat is echt heel gemakkelijk met stof en vuil die zo op te zuigen zijn met de stofzuiger. Of met de stofwisser. Het kwaliteitsniveau is net als het comfort eveneens bijzonder hoog en dat is te merken aan de lange levensduur van de gietvloeren van Gietvloer.net. Deze specialist biedt bovendien een uitmuntende service met trajectbegeleiding als het gaat om de realisatie van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten.

Gietvloer woning Gietvloer.net leverancier gietvloeren