Complete verbouwing

Een gezin uit Leidschendam besloot hun woning een complete facelift te geven. Waar de vloer ooit bestond uit oud leisteen, heeft de woning nu een gloednieuwe gietvloer. De woning is dusdanig gestript tot en met het zandcement. Op deze manier kon het gezin volledig opnieuw beginnen met de inrichting van de begane grond.

Het ontwerp

Het gezin had een sterke visie voor de begane grond. Niet voor niets kwam daar een drastische verbouwing bij kijken. Het voordeel is dat de man van het gezin aannemer is en een goed idee had over de mogelijkheden van hun wensen. Voor het nieuwe interieur werd een totaal nieuw ontwerp geschetst, waardoor ze makkelijk konden bepalen welke kleur gietvloer het best aan hun verwachtingen zou voldoen.

Grijs, taupe & okergeel

Het gezin koos voor de kleur Betonlook Urban Grey. Op de foto’s is te zien hoe de kleur mooi mengt met de rest van het kleurenpalet. Er is gekozen voor een goede balans aan neutrale kleuren en accentkleuren. Zo heeft het zitgedeelte een serene sfeer dankzij de verschillende tinten taupe, de keuken is wat actiever vanwege de okergele wand en de grijze eethoek smelt mooi samen met de grijze vloer en het uitzicht op de tuin.

Het geoliede team van Gietvloer.net

Het gezin was tevreden met de verrichte werkzaamheden van het team van Gietvloer.net. Ze namen de tijd om tot het perfecte resultaat te komen. Na 30 jaar een houten vloer te hebben gehad, was dit toch wel een van de grootste veranderingen van de verbouwing. Een die ook zeker zijn stempel heeft gedrukt op het nieuwe interieur. Het resultaat mag er wezen.

Vraag een offerte op

Bent u ook zo onder de indruk van het uiteindelijke resultaat? Niet iedereen heeft een compleet ontwerp klaarliggen, waar alle mogelijkheden in bekeken kunnen worden. Om deze reden bieden we ook gietvloersamples aan, die u thuis in uw eigen licht kunt uittesten. Als u benieuwd bent naar het kostenplaatje van een gietvloer in úw woning, dan vraagt u een vrijblijvende offerte op.