Portfolio with this ID doesn't exist.

Deze prachtige woning is een souterrain in het centrum van Haarlem. Omdat een souterrain dieper dan straatniveau ligt, komt er minder licht naar binnen. Daardoor is deze lichte gietvloer die wij er hebben aangebracht een goede keuze. Want zo blijft het interieur licht omdat het licht dat wel naar binnenkomt op de vloer wordt gereflecteerd.

Een gietvloer van gietvloer.net

Wij hebben in deze woning onze PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Basic’ gelegd. De gietvloer hebben we in de gehele woning aangebracht, met uitzondering van de badkamer. Dit zorgt voor een mooi egaal effect en verbindt alle ruimten met elkaar.

We zijn heel blij met de vloer! Maar ook met het verkoopproces, het projectbezoek en de plaatsing van de vloer. Zeker tevreden.

Een lichtgrijze gietvloer

De bewoners hebben gekozen voor een gietvloer in de kleur ‘Basic’. De lichtgrijze kleur is tijdloos en fris. Het vormt een mooi contrast met de helderblauwe muur en het witte keukenblok.

Een gietvloer en huisdieren

Een van de bewoners van deze woning is een schattig hondje. Ook voor huisdieren is een gietvloer zeer geschikt. Omdat een gietvloer naadloos en vochtwerend is, is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is een PU gietvloer Green Line dankzij de elastische eigenschappen geluiddempend en comfortabel voor huisdieren.

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een PU gietvloer Green Line bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom.