Een gietvloer voor de rest van je leven: één van de beste kwaliteiten van een gietvloer is wel de extreem lange levensduur. Wanneer u een gietvloer uitkiest voor uw woning, dan is het verstandig om goed na te denken over hoe de vloer eruit moet komen te zien, want deze zal waarschijnlijk wel dertig jaar blijven liggen. Het is dan ook belangrijk dat de vloer goed bij u past aan uitstraling dan dat deze voldoet aan de huidige woontrends. Woontrends gaan immers voorbij, maar de gietvloer blijft nog vele jaren liggen.

Een uitstekende keuze voor uw droomhuis

Zeker jonge mensen verhuizen veel. Wanneer een woning niet perfect voldoet aan de bestaande woonwensen zal er altijd gezocht blijven worden naar een betere woning. Uiteindelijk wil iedereen natuurlijk een woning vinden waarin zij de rest van hun leven willen besteden. Heeft u deze woning gevonden? Waarom zou u dan niet kiezen voor een vloer die ook de rest van uw leven kan blijven liggen? Met een gietvloer heeft u hier goede kans op. De gemiddelde levensduur van de gietvloer ligt tussen de 25 en de 30 jaar. Heeft u geen kinderen of huisdieren in huis? Dan is de levensduur nog langer in de meeste gevallen.

Gietvloer voor de rest van je leven

Met een gietvloer kiest u dus voor een vloer voor de komende decennia. Een rare gedachte misschien, zeker wanneer u gewend bent om de vloeren elke vijf jaar te vervangen. Kiest u vooral voor een gietvloer die perfect past bij de woning en die ook gemakkelijk te combineren is met diverse interieurstijlen, voor het geval u uw interieur in de toekomst wilt veranderen.