De bewoners van deze woning zijn een stel van middelbare leeftijd dat hier al verschillende jaren met plezier woont. Onlangs hebben ze de gehele begane grond verbouwd. Er is een nieuwe keuken geplaatst en wij hebben vloerverwarming en een PU gietvloer Green Line aangelegd. Het resultaat is schitterend!

Gietvloer met vloerverwarming in een woning

Vloerverwarming gaat heel goed samen met een gietvloer. Omdat een gietvloer erg dun is, wordt de warmte snel door de ruimte verspreid. Een PU gietvloer Green Line geleidt de warmte beter dan bijvoor-beeld een stenen vloer of tapijt. Doordat de warmte snel door de gietvloer trekt is de ruimte snel op tem-peratuur en er gaat weinig energie verloren. Vloerverwarming kan zo ook als hoofdverwarming gebruikt worden.

In deze woning hebben we op 46 vierkante meter eerst vloerverwarming ingefreesd. Hierna hebben we een rubberen mat geplaatst waarover we de gietvloer hebben aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor een gietvloer in de betonlook kleur ‘Lood’, een mooie grijstint.

We zijn erg blij met de PU gietvloer Green Line. De gietvloer is erg comfortabel en makkelijk te onderhouden.

Een gietvloer in Utrecht

De woning ligt in een hofje in de wijk Tuinwijk in Utrecht, vlakbij het Griftpark. De bewoners wonen er met plezier, maar wilden de begane grond graag opknappen. In de keuken zijn er nieuwe keukenblokken geplaatst en door ons een gietvloer aangelegd. Het resultaat is erg mooi en modern. De strakke PU gietvloer Green Line staat goed bij de moderne keukenblokken.

Ook in de woonkamer ligt nu een naadloze betonlook gietvloer. In de vloer kan je de unieke tekeningen goed zien zitten. Dit is een mooi kenmerk van een betonlook gietvloer en maakt elke betonlook gietvloer uniek. De lichtgrijze tint ‘Lood’ is fris en tijdloos en staat mooi bij de velen metalen details zoals in het tv-meubel en in de stoelen.

Een gietvloer van Gietvloer.net

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van onze gietvloeren. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!