Gietvloer in de kinderkamer

Door overal in huis dezelfde vloer te leggen, vormen de verschillende ruimten een rustig geheel. En als dat dan ook nog eens een strakke, tijdloze vloerafwerking is die u gemakkelijk schoon kunt maken, lijkt het er op dat u de perfecte vloer gevonden heeft. De gietvloer is bovendien geschikt voor vrijwel iedere ruimte in huis. De praktische voordelen maakt de vloer ook erg geschikt voor toepassing in de kinderkamer.

Gemakkelijk schoon te maken

Een gietvloer wordt naadloos aangelegd. Hierdoor kunt u de vloer gemakkelijk schoonmaken en krijgt vuil geen kans zich op te hopen in naden of kieren. Zeker met kleine kinderen is dit erg fijn.

Altijd een aangename temperatuur

Een gietvloer beschikt over elastische eigenschappen, waardoor het oppervlak comfortabel en zacht aanvoelt. Dit maakt het niet alleen een fijne vloer om met blote voeten op te lopen, maar ook een geweldige speelplek voor de kinderen. De elasticiteit van de gietvloer heeft bovendien een geluiddempende werking. Trillingen worden niet doorgegeven aan andere ruimten, maar door de gietvloer geabsorbeerd. Het is ook mogelijk een gietvloer te combineren met vloerverwarming.

Uw gietvloer in een kleur naar keuze

Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Veel mensen denken bij een gietvloer aan een volledig egaal, strak geheel, maar dit hoeft niet zo te zijn. De afwerking van de vloer bepaalt u zelf. Bovendien is een gietvloer verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u de vloer kunt aanpassen op uw interieur.

Mogelijkheden voor een gietvloer in uw kinderkamer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een gietvloer in uw woning? Neem contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en laten we u diverse voorbeelden zien zodat u nog meer inspiratie op kunt doen.