Op zoek naar een stevige en stijlvolle vloer voor de zolder? Wellicht is een gietvloer dé vloer voor u! Bij Coatingvloer.nl vindt u veel verschillende soorten gietvloeren, dus er zit altijd wel een geschikte vloer bij voor u. Ga voor een zeer stevige, onderhoudsarme en slijtvaste vloer waar u jarenlang plezier van beleeft; ga voor een gietvloer.

Eigenschappen van een gietvloer

Een van de belangrijkste eigenschappen van een gietvloer is dat hij zeer onderhoudsarm is. Even met een vochtige dweil schoonmaken en klaar is Kees. Bovendien is een gietvloer extreem slijt- en krasvast, waardoor hij jarenlang als nieuw blijft. Een gietvloer is dus een vloer waar u weinig omkijken naar heeft. En is dat niet precies waar u naar zoekt voor de zolder?

Ideaal voor op de zolder

De zolder gebruiken we vaak om alles neer te zetten wat we niet nodig hebben of toveren we om tot (een) extra slaapkamer(s). Hoe fijn is het dan dat er een vloer ligt waar geen krassen op komen en waar u weinig onderhoud aan heeft. Wordt de zolder als slaapkamer gebruikt, dan kunt u voor een hele eigen kleur kiezen, zodat de vloer matcht met de rest van de kamer. Ook fijn om te weten: doorgaans is de ondervloer op zolder prima geschikt voor een gietvloer!

Neutrale vloer: voor alle doeleinden

Juist omdat een gietvloer zo neutraal is, past hij perfect in iedere ruimte. Weet u nog niet zeker waar u de zolder voor gaat gebruiken? Dan is een gietvloer wellicht de beste keuze voor u. Dankzij de oersterke eigenschappen blijft hij jarenlang als nieuw. Het is dus ook een duurzame keuze.

Meer weten over een gietvloer op zolder?

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van een gietvloer op zolder of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor al uw gietvloer-gerelateerde vragen. En wilt u graag direct weten wat de scherpste prijs is voor een gietvloer op zolder? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.