In deze nieuwbouwwoning in Utrecht hebben we een betonlook gietvloer aangebracht. In totaal op een oppervlakte van ruim 150 vierkant meter. Een gietvloer is de perfecte vloer om op een groter oppervlakte aan te brengen. De vloer wordt met de hand aangebracht en loopt daarom naadloos door in de verschil-lende ruimtes. De bewoners hebben gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Chique’.

Een betonlook gietvloer

Bij Gietvloer.net heeft u zowel de keuze uit een solo uitvoering als een betonlook uitvoering van een giet-vloer. Bij een solo uitvoering brengen we de gietvloer in één egale kleur aan. Dit heeft een rustig effect. Bij een betonlook uitvoering mengen we twee tinten waardoor er een licht kleurverschil in de vloer te zien is. Omdat de gietvloer met de hand in vloeiende bewegingen wordt aangebracht ontstaat er hierdoor een betonlook effect. Het voordeel van een betonlook effect is dat vuil er minder snel op te zien is. Ook ziet het er wat speelser uit.

Het bezoek aan de showroom hebben we als erg plezierig ervaren! We zijn ook langs an-dere showrooms van gietvloeraanbieders geweest, maar onze ervaring bij de showroom van Gietvloer.net was het prettigst. De setting en het ontvangst waren daar het beste.

Een probleem weer opgelost

Tijdens het plaatsen van een gietvloer kan er soms wat misgaan. Dat was helaas bij dit project het geval. Nadat de PU Gietvloer Green Line was aangebracht, trok deze zogenoemde ‘vissenogen’. Dit zijn blazen in de vloer. Gelukkig hebben de technische experts van Gietvloer.net dit goed kunnen verhelpen en hebben wij alsnog een prachtige vloer opgeleverd.

Geel en grijs

In de woning is zachtgeel gecombineerd met grijs, wat een mooie zachte combinatie is van een warme en een koude tint. De zachtgele keuken valt meteen op, ook omdat je deze kleur niet vaak ziet. De kleur is een leuk contrast met de grijze gietvloer. Een mooie kleurencombinatie om te onthouden!

Een gietvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een PU Gietvloer Green Line in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!