In deze nieuwbouwwoning in Roelofarendsveen hebben we een grijze betonlook gietvloer aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor de tint ’Chique‘. We hebben de gietvloer in totaal op 50 vierkante meter aangebracht.

Een betonlook gietvloer

Bij ons heeft u bij de PU Gietvloer Green Line de keuze uit veel verschillende kleuren. Zo kunt u heel veel verschillende stijlen creëren. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een solo uitvoering of een betonlook uitvoering. Bij een betonlook uitvoering mixen we twee tinten die dichtbij elkaar liggen, waardoor er een uniek betonlook effect ontstaat. Hierdoor leeft de vloer meer en lijkt de vloer sprekend op een betonnen vloer. Bij de solo uitvoering is de vloer 100% egaal van kleur, wat rustiger is dan het betonlook effect.

We zijn heel tevreden met de gietvloer. Het resultaat is prachtig en hij is ook erg makkelijk schoon te maken.

Een combinatie van grijs en wit

De woning is modern ingericht. Qua kleuren zijn er vooral grijs en wit gebruikt. Zo zijn er de prachtige grijze eetkamerstoelen, die eruit zien alsof ze heerlijk zitten en de bijpassende grijze hoekbank. Omdat de kleuren in de meubels overeenkomen en omdat de gietvloer in de gehele ruimte ligt is het een mooi geheel. De open keuken is zo één met de woonkamer.

Veel verschillende kleuren

Heeft u interesse in een gietvloer? Dan heeft u bij ons de keuze uit veel verschillende kleuren. Er zijn veel grijstinten, maar ook warmere kleuren als aardetinten. Of wat dacht u van een bijna witte gietvloer? U kunt de verschillende kleuren direct op onze website bekijken. Als uw droomkleur er niet bij zit kunnen wij deze ook speciaal voor u maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een gietvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een PU Gietvloer Green Line in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!