Wij komen in heel Nederland om onze gietvloeren aan te brengen. Zo waren we laatst in Loosdrecht, waar we in deze nieuwbouwwoning een betonlook gietvloer hebben aangebracht. De gietvloer hebben we in totaal op 80 vierkante meter aangebracht in de tint Dark Grey.

Waarom een betonlook gietvloer?

De bewoners van deze woning hebben gekozen voor een betonlook gietvloer, omdat de vloer erg praktisch is. De vloer heeft nauwelijks onderhoud nodig en is makkelijk schoon te maken. Ook valt vuil minder op op een betonlook vloer. Maar een gietvloer is niet alleen praktisch, de bewoners hebben ook voor de PU Gietvloer Green Line gekozen omdat ze deze erg mooi vinden. Ze zijn fan van de natuurlijke uitstraling.

Daarnaast staat de woning dichtbij het water, waardoor hout geen optie is. Als hout nat wordt kan het namelijk kromtrekken. Een gietvloer is vochtwerend en kan gerust nat of vochtig worden.

We hebben een goede ervaring met Gietvloer.net. Het advies dat ons gegeven was duidelijk en correct en er is goed werk geleverd.

Een glamoureuze woning

De woning is stijlvol en glamoureus ingericht. Er zijn verschillende elementen die voor een warme en luxe interieur zorgen. Zo is er de opvallende bank van goudkleurig velours, het grote houten Boeddha beeld en de haard in de muur. Er zijn zowel glimmende als matte materialen gebruikt wat voor een leuk contrast zorgt. De gouden tinten staan mooi bij de grijstinten en beide kleuren komen in het tapijt terug. De PU Gietvloer Green Line vormt een mooie rustige basis.

In de keuken loop de gietvloer mooi onder het keukeneiland door. De keuken is iets minimalistische ingericht met als opvallende onderdelen de houten tafel en de grote wijnkast.

Een gietvloerbij u thuis?

Heeft u interesse in een gietvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren vloeren van hoge kwaliteit en begeleiden u tijdens het gehele traject. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren en opties. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!