Deze nieuwbouwwoning maakt deel uit van de nieuwbouwwijk Groenhout in Zaandam. Bijna elke woning in deze wijk is uniek. De woning waar wij een gietvloer hebben aangebracht, is zowel uniek qua bouw maar ook qua inrichting. Wij hebben zowel op de begane grond als op de bovenverdiepingen de betonlook gietvloer aangebracht in de kleur ‘Urban Grey’. Op de benedenverdieping is het betonlook effect goed te zien, terwijl de klant er voor gekozen heeft op op de bovenverdieping dit effect wat minder duidelijk te laten zien.

Een bijzonder interieur

De woning is prachtig ingericht met een duidelijke eigen stijl. Er zijn zuidelijke invloeden in het interieur te zien, zoals het ronde kleed in de woonkamer en de Marokkaanse tegels in de hal die doorlopen tot in de woonkeuken. Het perfect naadloos laten aansluiten van de gietvloer aan deze tegels was een arbeidsintensief klusje. Maar we zijn erg trots op het mooie resultaat. De keuken is stoer en industrieel ingericht met vooral metaal en grijstinten, terwijl er in de woonkamer warmere kleuren gebruikt zijn. De muur met bakstenen zorgt hier voor extra sfeer. Een ander opvallend detail zijn de glimmende roze tegels op de muur in het toilet.

De gietvloer is erg mooi. We waarderen het zeer dat het betonlook effect in verschillende sterktes aangebracht kon worden

Een gietvloer in de gehele woning

In deze woning hebben we overal een PU Gietvloer Green Line aangebracht. Dit zorgt voor eenheid in de woning en is ook erg praktisch. De gietvloer loopt naadloos over in de verschillende kamers. Wij hebben de gietvloer er op 145 vierkante meter aangebracht.

Nieuwbouwproject Groenhout in Zaandam

De woning maakt deel uit van het nieuwbouwproject Groenhout. Dit is een unieke nieuwbouwwijk, met smalle straten waar elk huis uniek is. U woont er op de rand van stad en land, aan de rand van Zaandam. Inspiratie voor de bouwstijl van de woningen is de typische Zaanse bouw geweest. Een pittoreske en wat rommelige stijl, maar op zo’n manier dat het sfeervol is. Inmiddels zijn alle woningen verkocht. Heeft u een woning in deze leuke wijk gekocht? Overweeg dan net als uw wijkgenoten een gietvloer.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Gietvloer.net levert gietvloeren in heel Nederland.